ABNY
Beauty en verzorging

Stijlvolle zilveren ringen zijn tijdloos

Abny

Zilveren ringen zijn mooi, tijdloos en stijlvol. Zilveren ringen zijn een leuke verwennerij voor jezelf maar ook heel populair als bijzonder cadeautje. Tegenwoordig zijn veel ringen verstelbaar, ze passen om iedere vinger. Verras jezelf of iemand anders met een mooie zilveren ring. Wil je een groot cadeau geven? Zoek dan een set waarbij de ring gecomplementeerd wordt met een ketting oorbellen of zelf een armband. Verzorgde handen met zilveren ringen Zilveren sieraden zijn een sierraad voor mooie verzorgde handen. Je handen zien er direct anders uit met slechts een of meerdere zilveren ringen. Eén stoere ring of een combinatie van verschillende kleine ringen om één of meer vingers geven je handen direct een andere uitstraling. Je kunt kiezen uit gladde of bewerkte ringen of ringen voorzien van een edelsteen of ander edelmetaal.  Over zilver Zilver is een metaal dat al ver voor het begin van de jaartelling verschillende functies had. Naast betaalmiddel zag men de schoonheid van het materiaal in. Zilver wordt al heel lang gebruikt als versiersels. Het is eenvoudig te bewerken en te verbuigen en geeft een witte glans. Zilver is erg gewild voor sieraden, zowel voor vrouwen als mannen!  De verzorging van je zilveren ring Een zilveren ring kan jaren meegaan als je deze op de juiste manier bewaard en verzorgd. Voorkom dat je ring in contact komt met parfum, make-up en crèmes. Doe ze dus pas om na je persoonlijke verzorging. Ook zweet en water zijn niet fijn voor je sieraad, dus doe je ring tijdens het douchen, sporten en slapen af. Bewaar je sieraden droog en stofvrij, bijvoorbeeld in een sieradendoosje. Door het dragen is het gebruikelijk dat de ring na een tijdje een beetje zwart wordt. Dit kun je zelf oppoetsen met een zilver poetsdoekje. Dan krijgt je ring weer zijn oorspronkelijke kleur. Op deze manier heb je heel lang plezier van je zilveren ring.

https://www.zilveren-oorbellen.nl/product-categorie/zilveren-ringen/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn haar extensions?

Heart to get

Microdermabrasie Breda: topbehandeling voor een perfect resultaat