ABNY
Image default
Vakantie

Kom eens kijken in het mooie Castellon (Spanje)

Waarom niet eens op vakantie naar Castellon te Spanje ?

Heel vreemd dat er vele toeristen naar Valencia vliegen voor een heerlijke vakantie maar met zijn allen beneden Valencia hun vakantie vieren. Dit terwijl boven Valencia in de provincie Castellon het echte Spanje gevoel met veel historie te vinden is. Dit op nog geen half uur rijden van het vliegveld Valencia.

Het door Nederlanders vergeten gebied is rijk aan gezellige badplaatsen zoals Sagunto, Vinaros, Benicasim, Peniscola en vele anderen. Daarnaast is de natuur op zijn mooist in de binnenlanden. Daar vind u veel groen, meren en erg leuke dorpjes om eens te bezoeken.

Neem bijvoorbeeld Sagunto met daar tegenaan het dorpje Canet. Daar komen nauwelijks Nederlanders en is een erg gewild badplaatsje voor de Spanjaarden zelf. De mooie stranden en vele terrasjes zijn hiervoor de reden. Het dorpje is dan wel echt Spaans maar van alle gemakken voorzien. Zo zijn er vele hotels en appartementen te huur en bars/restaurants te over. 

Een stukje verder vlak naast de hoofdstad Castellon vindt u Burrianna met de bekende vissershaven. Iedere dag komt de verse vis binnen die u zelf per opbod kan gaan kopen op de afslag. Maar ook hier zijn restaurants en bars. Ga hier zeker eens langs om te kijken naar de mooie schepen in de haven en een heerlijke paella te eten.

Als u dan toch in de buurt bent kijk dan meteen in de hoofdstad Castellon. Met de vele oude gebouwen is het rijk aan historie. Ook hier is een zeer gezellige haven met restaurants van hoge kwaliteit. Overigens is de regio Castellon een stuk goedkoper dan beneden Valencia.

Wilt u een rustige, actieve vakantie? Denk dan eens aan de regio Castellon. Het is niet voor niets dat er steeds meer Nederlanders het gebied ontdekken en er op vakantie gaan. Ook investeren in ontroerend goed kan nog zeker interessant zijn. De prijzen zijn nu nog laag. 

Meer informatie? https://www.mooicastellon.nl

 

https://www.mooicastellon.nl