ABNY
Image default
Woning en Tuin

Overal wel een kastje voor bij regelkast punt nl

Voor ieder probleem een oplossing met regelkast.nl

Het komt regelmatig voor dat men een technisch probleem heeft. Vaak is dit op te lossen door het aanschaffen van losse componenten en deze zelf in elkaar te zetten tot een complete oplossing. Bij Warmteshop.eu hebben ze gedacht hier een einde aan te brengen. Niet iedereen is immers handig genoeg om zelf de componenten te monteren.

Voor het geld van aanschaf losse componenten koopt men bij Warmteshop de kastjes kant en klaar voorgemonteerd. Denk bijvoorbeeld aan de kastjes als:

Kwh meter kast – Perfect voor bijvoorbeeld onderverhuur of controle eigen kwh stand op de meter. Het kastje wordt stekkerklaar geleverd met een kwaliteits Orbis kwh meter

Elektrische kachel regeling met of zonder thermostaat – Ideaal als men meerdere of een enkele kachel wil regelen. Dit kan met behulp van een analoge of digitale klok maar ook met een analoge of digitale thermostaat.

Elektrische boiler thermostaat – Hiermee kan men de temperatuur van een elektrische boiler nauwkeurig instellen. Deze kast is uitgevoerd met 2 digitale thermostaten waarvan 1 dienst als beveiliging om oververhitting te voorkomen. Wordt veel toegepast bij de zogenaamde boerenboilers die een temperatuur van rond de 85 graden celsius nodig hebben.

CV pomp regelaar – Een cv pomp draait zowat het gehele jaar. In sommige gevallen kan het handig zijn de pomp uit te schakelen. Een sensor meet de temperatuur bij de pomp en schakelt zo nodig de pomp aan of uit wat bijvoorbeeld een energie besparing op kan leveren. De pomp is immers niet continue aan het pompen.

Zembad pomp regelaar – Deze schakelt de pomp aan en uit op een door u ingesteld tijdstip wat een flinke besparing oplevert op uw energie rekening.

Elektrische fiets laadpunt – Voor in uw schuur of buiten voor uw gasten in bijvoorbeeld de horeca. Met zekering, in spatwaterdichte behuizing en 3 wandcontactdozen.

Verlichtings schakeling – Om lampen aan en uit te schakelen op een door u gewenst tijdstip. Met degelijke analoge of digitale tijdklok, extra zwaar uitgevoerd relais en zekering.

https://warmteshop.eu/product-categorie/regelkasten/