ABNY
Image default
Relatie

Maak van uw bruiloft in Apeldoorn een succes

Het plannen van een bruiloft neemt veel tijd voor zich, maar weet u wat er allemaal moet gebeuren? In deze blog vindt u een aantal belangrijke tips. Een handige checklist als u gaat trouwen in Apeldoorn of omgeving

Regel tijdig een trouwlocatie

Begin ruim op tijd de zoektoch naar een naar een mooie trouwlocatie. Woon je in de buurt van Apeldoorn, kies dan voor een prachtige trouwlocatie op de Veluwe. Een trouwerij te midden van prachtige natuur voelt extra romantisch. Wie wil dat nu niet?

Het is gebruikelijk dat u verschillende trouwlocaties bezoekt alvorens u een keuze maakt. Bedenk goed wat jullie wensen zijn en welke partij daar het beste aan kan voldoen. Bedenk van welke faciliteiten je gebruik wilt maken, en welke partijen hierin kunnen voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feest, een diner, een barbeque etc. Uiteraard is en blijft de prijs ook een belangrijke factor.

Trouwpak voor de bruidegom

Neem uw broers, moeder, schoonmoeder en uw vrienden de ‘shopdag’ mee. Erg vaak vinden mannen winkelen niet zo leuk, maar de dag van uw trouwoutfit kiezen is anders dan een dagje winkelen. Zoek een goede zaak uit die alle stijlen aanbiedt. Er zijn erg veel specialisten op dit gebied, oriënteer jezelf eerst voordat je op pad gaat. Tevens is het ook erg handig om u te verdiepen in adviezen in Google. Wat zijn de trend op het moment en wat is ‘’not done’’.

Catering

Catering: het moment van de taart, drankjes en hapjes, het diner, etc. Deze punten zijn van belang voor een gezellige aankleding. Hapjes kunnen een feest maken. Het is erg belangrijk dat dit goed geregeld is op uw bruiloft. Oriënteer u in wat u wilt, welke cateraars u dit kunnen aanbieden? Bekijk de mogelijkheden van de cateraars in uw omgeving. Zorg ervoor dat dit vlekkeloos verloopt tijdens de bruiloft, zo voorkomt u stress tijdens de speciale dag.

Trouwfotograaf

De trouwdag over een aantal weken, maanden of jaren terugkijken doe je het best door mooie foto’s te bekijken en zo de prachtige herinneringen op te halen. Het is vanzelfsprekend de moeite waard om in dit onderwerp tijd te steken. Is uw trouwlocatie niet geschikt voor de juiste foto’s? Regel dan vooraf een of meerdere locaties om foto’s te maken. Ook is het erg fijn om een buiten/binnen locatie te hebben. Regent het? Dan is het geen probleem u heeft altijd de optie om binnen de dag te vieren. Tevens is het laten maken van een video ook een goede optie.

Wij wensen u veel plezier tijdens de mooiste dag van uw leven!

 

 

 

https://heteivancolumbus.nl/