ABNY
Image default
Woning en Tuin

Alles wat je wilt weten over LED schijnwerpers

Een LED schijnwerper is een goed alternatief op gewone bouwlampen en schijnwerpers. Naast dat je enorm bespaart op de kosten van de energie zijn ze ook nog eens voordelig. Op https://www.lightexpert.nl/led-bouwlamp/led-schijnwerper/ vind je een heel aanbod aan LED schijnwerpers. Daarnaast lees je in dit artikel alles wat je wilt weten over deze duurzame vorm van verlichting. Lees dus snel verder en investeer vandaag nog in een duurzame toekomst.

Een lange levensduur en niet inleveren op licht

LED schijnwerpers hebben een veel langere levensduur dan gewone bouwlampen. Er wordt gezegd dat de levensduur wel tien keer zo lang is. Daarnaast bespaar je door het zuinige energieverbruik tot wel 90% op het verbruik en de kosten. En ondanks dit zuinige verbruik zal je nooit inleveren op de opbrengst van het licht.

Lampen met en zonder sensor

Net als andere lampen zijn ook deze lampen te koop in allerlei soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld LED schijnwerpers kopen in natuurlijke en koele witte kleuren. Zo heb je voor elke toepassing een soort licht. Daarnaast zijn er lampen met en zonder sensor. Met een sensor kun je nog meer besparen. De lamp gaat namelijk uit wanneer de sensor geen beweging meer detecteert. Daardoor zal de lamp nooit onnodig branden.

Online LED schijnwerpers kopen

Bij Lightexpert kun je gemakkelijk online LED schijnwerpers bestellen. Deze webshop heeft een groot aanbod met lampen in allerlei uitvoeringen en designs. Het lumen en de temperatuur van het licht staan duidelijk vermeld. Je kunt zo kiezen voor de lamp die het beste bij jou en je werkzaamheden past. Daarnaast is de levering binnen een dag en gratis vanaf 75 euro. Wacht dus niet langer en koop vandaag nog je LED schijnwerpers als een investering in de toekomst.