ABNY
Image default
Winkelen

Kickbike Sport G4 kopen?

De goede lichaamsbeweging voor de hond 

De meeste honden hebben redelijk veel lichaamsbeweging nodig om fit en in goede conditie te blijven. Een half uurtje wandelen per dag is dan vaak ook niet genoeg. Voor sommige baasjes is het echter erg lastig of een grote opgave om voor een langere tijd flink door te lopen. Een vaak gekozen oplossing is samen met de hond fietsen om ervoor te zorgen deze lekker door kan lopen, dit levert helaas wel eens gevaarlijke situaties op. Omdat je je beide voeten op de trappers hebt, is het lastig snel te reageren indien dit nodig is. Ook is het tempo van de fiets niet voor alle honden geschikt, zeker voor de wat kleinere rassen kan dit snel te hoog liggen. De ideale snelheid voor een draftempo van de hond ligt tussen de 12 en 14 kilometer per uur. De Kickbike sport G4 biedt de oplossing namelijk; steppen met je hond!

Steppen met de hond 

Veel honden vinden uitgelaten worden door midden van de populaire hondenstep erg leuk! Het kan in het begin even wennen zijn maar daarna is het vaak een feestje. Ook voor baasjes is dit een zeer goede manier om aan de lichaamsbeweging en de conditie te werken. Doordat de step één groot en één klein wiel heeft, heb je automatisch een goede balans. Het feit dat je ten alle tijden een voet aan of bij de grond hebt, maakt het ook een stuk veiliger. Je remt op deze manier eenvoudig af in een onveilige situatie. Het is natuurlijk wel zaak de step eerst volledig onder controle te hebben voordat je er met de hond gebruik van gaat maken. 

De Kickbike sport G4 

Deze vierde generatie van de Kickbike Sport heeft zich in 20 jaar flink ontwikkeld. Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd die zorgen voor jarenlang plezier. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een speciaal op hoogte verstelbaar footboard en stuur, goede rijeigenschappen en deze degelijke step behoudt altijd een hoge inruilwaarde. De hoge kwaliteit banden gaan lang mee en doen het prima op zowel asfalt als paden in het bos. Deze hippe step met mooi design is hierdoor populair voor verschillende doeleinden zoals: vervoermiddel naar het werk, touren maar ook zeker het steppen met de hond. Voor het laatste kunnen de accessoires eenvoudig aan de step bevestigd worden, met bijvoorbeeld de kilometerteller kan je goed in de gaten houden of het goede tempo voor de hond gehandhaafd wordt. De step is in meerdere hippe kleuren verkrijgbaar, perfect af te stemmen om mooie tochten te maken met de hond.

https://hondensteps.nl/product/kickbike-sport-g4/

https://hondensteps.nl/product/kickbike-sport-g4/