Investeren in vakantiewoningen

Investeren in vakantiewoningen

Wilt u graag investeren in een vakantiewoning? Recreatiepark Buitenhof de Leistert biedt u de mogelijkheid om een vakantie huis te kopen om te verhuren. Dit schitterend gelegen vakantiepark is vanwege zijn ligging de ideale uitvalsbasis voor vakantiegangers in Limburg. Zo ligt het park centraal in Limburg en is het omringd door een prachtige natuur. Ook uitstapjes naar België of Duitsland behoren tot demogelijkheden. Het park zelf is rijk aan luxe recreatiewoningen waar door zowel particulieren als zakelijke investeerders in geïnvesteerd kunnen worden. Het rendement dat wordt uitgekeerd wordt gebaseerd op de winst dat het park maakt met het verhuur van de vakantiewoningen. Ook biedt Buitenhof de Leistert de mogelijkheid om te kiezen voor een vast rendement.

Meer weten over het maken van een investering bij Buitenhof de Leistert? Lees dan eens de brochure door die op de website te downloaden is, of neem direct contact op door te bellen naar 046 411 3290.

Investeren bij Buitenhof de Leistert

Wie graag tegen een laag risico een investering wilt plaatsen is bij Buitenhof de Leistert aan het juiste adres. De formule die door het park gehanteerd wordt heeft zich in de praktijk al ruimschoots bewezen. Zo worden zaken als verhuur, onderhoud en beheer van het park door het recreatiepark zelf verzorgd. Voor het verhuur wordt samengewerkt met enkele landelijk opererende touroperators. De aanpak zorgt voor veel succes, wat onder meer blijkt uit de vele goede beoordelingen en de vaak terugkerende bezoekers.

Een uitstekend rendement

  • Succesvolle formule die in de praktijk bewezen is: rendement tot wel 6,5%!
  • Mooi gelegen vakantiepark te midden van veel groen
  • Vele tevreden gasten
  • Uitstekende beoordelingen
  • De perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers in Limburg
  • Verhuur, onderhoud en beheer worden door het park zelf verzorgd
  • Kiezen voor een vast rendement is ook mogelijk

Informeer vrijblijvend verder!

Wilt u graag verder informeren over het kopen van een recreatiewoning in Limburg als investering? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dat kan door te bellen naar 046 411 3290 of gebruik te maken van het online contactformulier op de website van Buitenhof de Leistert.

https://www.buitenhofdeleistert.nl/