ABNY
Bedrijven

Investeren in vakantiewoningen

Investeren in vakantiewoningen

Wilt u graag investeren in een vakantiewoning? Recreatiepark Buitenhof de Leistert biedt u de mogelijkheid om een vakantie huis te kopen om te verhuren. Dit schitterend gelegen vakantiepark is vanwege zijn ligging de ideale uitvalsbasis voor vakantiegangers in Limburg. Zo ligt het park centraal in Limburg en is het omringd door een prachtige natuurgebieden. Ook uitstapjes naar België of Duitsland behoren tot de mogelijkheden. Het park zelf is rijk aan luxe recreatiewoningen waar door zowel particulieren als zakelijke investeerders in geïnvesteerd kan worden. Eigenaren ontvangen voor de daadwerkelijk verhuurde periode een netto huuropbrengst. Deze netto huuropbrengst komt tot stand door de gerealiseerde opbrengsten te verminderen met de verhuurbemiddelingsvergoeding (22%). Ook kan men kiezen voor een gegarandeerde huuropbrengst. Deze is 100% gegarandeerd en niet afhankelijk van de feitelijke huuropbrengsten.

Meer weten over het maken van een investering bij Buitenhof de Leistert? Lees dan eens de brochure door die op de website te downloaden is, of neem direct contact op door te bellen naar 046 411 3290.

Investeren bij Buitenhof de Leistert

Wie graag tegen een laag risico een investering wilt plaatsen is bij Buitenhof de Leistert aan het juiste adres. De formule die door het park gehanteerd wordt heeft zich in de praktijk al ruimschoots bewezen. Zo worden zaken als verhuur, onderhoud en beheer van het park door het recreatiepark zelf verzorgd. Voor het verhuur wordt samengewerkt met enkele landelijk opererende touroperators. De aanpak zorgt voor veel succes, wat onder meer blijkt uit de vele goede beoordelingen en de vaak terugkerende bezoekers.

Een uitstekend rendement

  • Succesvolle formule die in de praktijk bewezen is: rendement tot wel 6,5%!
  • Mooi gelegen vakantiepark te midden van veel groen
  • Vele tevreden gasten
  • Uitstekende beoordelingen
  • De perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers in Limburg
  • Verhuur, onderhoud en beheer worden door het park zelf verzorgd
  • Kiezen voor een vast rendement is ook mogelijk

Informeer vrijblijvend verder!

Wilt u graag verder informeren over het kopen van een recreatiewoning in Limburg als investering? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dat kan door te bellen naar 046 411 3290 of gebruik te maken van het online contactformulier op de website van Buitenhof de Leistert.

https://www.buitenhofdeleistert.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een advocaat

Grafstenen en grafmonumenten bij Andersgedenkmonumenten

Je personeel gezond houden: hoe doe je het en hoe meet je het?