Bedrijven

Motorreis door Vietnam | Ride 2 Discover

Abny

Motorreis door Vietnam

Ben je gek op motorrijden en is het tijd om in een ander land te rijden dan in Vietnam? Kies dan voor een motorreis van Ride2Discover. Met een grote groep vrienden ga je heerlijk touren door Vietnam. Ontdek de bevolking, de cultuur en geniet tijdens deze reis van de prachtige natuur van dit land. Deze reis is inclusief vliegtickets, dus je hoeft verder helemaal nergens meer aan te denken. Ik ging 2 jaar geleden al mee, sindsdien ga ik ieder jaar weer mee met één van de tours. Misschien ontmoeten wij elkaar dit jaar wel tijdens een motorreis in Vietnam?!

Compleet onbezorgd motorreizen door Vietnam

Als je met Ride2Discover mee gaat op motorreis, hoef je verder helemaal nergens meer aan te denken. Dat is ook wat ik zo fijn vond aan dit bedrijf. Je hoeft ook niet je eigen motor mee te nemen! Je begeleiders zorgen overal voor: voor je vliegtickets, voor een motor en voor de overnachtingen. Je hoeft alleen maar te denken aan de mooie natuur en de prachtige verharde en onverharde wegen die dit land kent. Je wordt te allen tijde begeleid door een fervent mottorijder die de reis met veel plezier verzorgt. Samen met een andere groep motorrijders ga je twee tot drie weken op vakantie.

Schrijf je in voor de ontspannende en spannende motorreis

Lijkt deze motorreis je wel wat? Schrijf je dan in. Je kunt je inschrijven als zelfstandige, besloten groep of samen met andere deelnemers. Het is maar net wat je voorkeur heeft! Wanneer je kiest voor een besloten groep, kunnen verder geen andere mensen zich inschrijven voor die fly & ride. Maar je kunt je natuurlijk ook als individueel inschrijven voor de reis. Dan ga je samen op stap met andere mensen die zich ingeschreven hebben. Alle data staan al vast, maar er is in overleg veel mogelijk. Benieuwd naar de data en de prijzen? Neem gerust contact op of lees eens verder op de website! Ik raad het je zeker aan!

https://www.ride2discover.com/motorreis-vietnam/

Gerelateerde artikelen

Gadgets via Webwinkel

Een moderne villa door Bruis

Tips bij het uitzoeken van een elektrische auto