ABNY
Image default
Woning en Tuin

Verschillende soorten tegels

Verschillende soorten tegels

Ben je net verhuisd en ben je niet tevreden over de tegels? Woon je al erg lang in dezelfde woning en wil je een andere look? Is jouw bedrijfspand toe aan vernieuwing? Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom jij nieuwe tegels wil plaatsen in jouw woning, tuin of bedrijfspand. Het plaatsen van nieuwe tegels kan erg veel betekenen voor deze plekken. Zo zal er een totaal nieuwe uitstraling komen wat in de meeste gevallen een zeer positief effect zal hebben. In dit blogartikel zullen we je meer informatie verschaffen met betrekking tot deze verschillende tegels. Bij De Tegelboutique kun je verschillende soorten tegels kopen.

Vloertegels voor in jouw huis of bedrijfspand

Wanneer je gaat kiezen voor een bepaalde soort tegel, is het van belang dat je een beslissing maakt over de grootte van de tegel. Zo kun je kiezen voor kleinere vloertegels van 30×60 centimeter, maar kun je ook gaan tot een grootte van 60 bij 120 centimeter. Het verschil hier tussen is dan ook erg groot en zal dan ook een andere look geven aan jouw woning of bedrijfspand. Daarnaast is het van belang dat er gekeken wordt naar de kleur van de vloertegels en het patroon. Zo kunnen er vloertegels gewenst zijn die een oudere en antiekere look geven, maar er zijn ook erg moderne mogelijkheden aanwezig. Om een goede keuze te kunnen maken adviseren wij dan ook om langs te komen in de showroom. Hierdoor krijg je namelijk een goede blik op de grootte en verschillende kleuren die mogelijk zijn! 

Verschillen in wandtegels

De mogelijkheden zijn bij wandtegels zeer verschillend ten opzichte van vloertegels. Een van de grootste verschillen is dat wandtegels in de meeste gevallen kleiner zijn dan de vloertegels. Daarnaast kan ook de plek van de wandtegels een totaal andere dimensie geven aan de soort tegel. Een wandtegel kan bijvoorbeeld in jouw badkamer geplaatst worden. Hier is in veel gevallen een rustige uitstraling gewenst. Een totaal andere optie is bijvoorbeeld het plaatsen van de wandtegels in de keuken. Hier kan het dan ook gewenst zijn om een patroon terug te laten komen. De wandtegels kunnen namelijk voorzien worden van afbeeldingen of tekens. Deze worden namelijk met de hand gemaakt en kunnen dan ook perfect aangepast worden op de stijl die jouw huis of bedrijfspand kent! 

Natuursteentegels voor een uitzonderlijke look

Tenslotte kan er ook gekozen worden voor natuursteen tegels. Deze soorten steen zullen een uitzonderlijke indruk achterlaten en zijn dan ook erg bepalend voor de ruimte. Het mooie aan deze stenen is dat het een strak design kan geven waarin duurzaamheid naar voren komt. De natuursteentegels kennen een uniek patroon waardoor iedere steen een eigen vorm of structuur kent. Dit zorgt er dan ook voor dat wanneer je voor natuursteen kiest je een uitzonderlijk unieke uitstraling meegeeft aan de ruimte. Geen een andere woning of bedrijfspand zal er dan ook uitzien zoals die van jouw! Bekijk het aanbod natuursteen in onze showroom en kijk welke kleur, vorm of structuur het beste past bij jouw woning of bedrijfspand! Naar boven

https://www.detegelboutique.nl/