ABNY
Image default
Bedrijven

Recreatiewoning kopen op de Veluwe – Park Florinata

Recreatiewoning kopen op de Veluwe

Woont u in het Westen, en heeft u sinds de kinderen wat ouder worden steeds meer behoefte aan rust? Heerlijk weg uit de stad, de drukte ontglippen en even tot jezelf komen. Heeft u er al eens aan gedacht om een recreatiewoning te kopen op de Veluwe? Uw eigen huisje waar u kunt relaxen en ontspannen. Zo heeft u de vrijheid van een weekendje weg en kunt u altijd last minute een vakantie inlassen. U heeft immers een eigen vakantiewoning op de Veluwe waar u kunt overnachten wanneer u wilt! Hoe fijn is dat? Wij waren in ieder geval zo enthousiast dat we meteen een vakantiehuis hebben gekocht! Vandaag deel ik mijn ervaring met jullie.

Vakantiehuis/recreatiehuis Veluwe te koop

Wij kozen voor een vakantiehuisje op Park Florinata, omdat dit zeer luxe chalet zijn. Daar houden wij wel van, van luxe! Alle vakantiehuisjes die te koop staan op de Veluwe zijn van werkelijk alle gemakken voorzien. Een vaatwasser, wasmachine, vloerverwarming, een tweepersoons bed en nog veel meer! Zeg nou zelf, dat klinkt toch heerlijk! Thuis hebben we nog geeneens een vaatwasser, maar in ons vakantiehuisje op de Veluwe wel. We maakten een afspraak voor een bezichtiging en werden verliefd op de oase van rust die dit park biedt. We hadden al snel een woning op het oog die we met veel liefde wilden kopen. En zo geschiedde! Een paar weken later waren we de trotse eigenaren van een prachtige vakantiewoning.

Park Florinata

Graag vertellen we u meer over Park Florinata. Dit is een park dat een zeer rijke historie kent. Wanneer u het terrein betreedt, zal direct opvallen dat de natuur een grote rol speelt op het park. Het park wordt omgeven voor een prachtige natuur, daarnaast zult u ook vele dieren zien. Konijnen, uilen, spechten en nog vele meer dieren die in de natuur leven.

Kies voor een vakantiehuis op de Veluwe

Heb ik u met mijn verhaal kunnen overtuigen van de prachtige vakantiehuisjes op de Veluwe en de rust die de omgeving van het park biedt? Neem dan eens een kijkje tussen het aanbod of neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Dan kunt u eens binnen kijken en de sfeer proeven die op het park hangt. Misschien komen we elkaar binnenkort wel tegen op het park? Dat zou ik in ieder geval heel erg gezellig vinden! Voor een kopje koffie en een praatje bent u altijd van harte welkom in onze recreatiewoning op de Veluwe.

https://www.florinata.nl/recreatiewoning-te-koop-veluwe