ABNY
Image default
Vakantie

Heerlijk uitrusten in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Wilt u deze zomer heerlijk genieten van een karpervisvakantie met uw familie of vrienden? Ziet u uzelf al heerlijk zitten, in het zonnetje in een waterrijke omgeving? Wilt u heerlijk vertoeven in het prachtige West-Friesland en genieten van de vele prettige faciliteiten van het recreatiepark? Bij Recreatiepark De Groote Vliet bent u met heel uw gezin welkom. Niemand hoeft thuis te blijven, want in dit vakantiehuis zijn honden toegestaan. De Groote Vliet heeft een eigen karpervijver, toegang tot een prachtig groot meer en kilometers aan polderwater! Neem uw hengel mee en kom heerlijk genieten van de natuur.

Gooi uw hengel uit en geniet van een heerlijke karpervisvakantie

Bent u helemaal toe aan een moment waar u tot rust kunt komen midden in de natuur? Dan is een karpervisvakantie bij Recreatiepark De Groote Vliet een perfecte uitkomst. Bijna alle bungalow en chalets die te huur zijn, liggen direct aan het doorgaande vaarwater of aan de karpervijver. Huur een boot en leg deze aan bij uw vakantiehuis. Zo kunt u optimaal genieten van uw karpervisvakantie en kunt u op pad wanneer u dan ook wilt. Alle vaarwateren in het park komen uit op het gelijknamige meer “De Groote Vliet” en u kunt met een boot dus gaan en staan waar u wilt. Komt u ook genieten van een heerlijke karpervisvakantie in dit prachtige recreatiepark?

Boek snel een vakantiehuis of chalet waar honden zijn toegestaan

Wanneer u gezin ook een viervoeter in zijn gezelschap heeft, is er van alles te beleven in de omgeving. Er zijn heerlijke wandelingen te maken in natuurgebieden in de buurt. Bent u overtuigd en wilt u komend seizoen lekker komen genieten van de West-Friese natuur? Boek dan snel een vakantiehuis waar uw honden ook zijn toegestaan. Zo kan íedereen genieten van de natuur en de fijne faciliteiten in recreatiepark De Groote Vliet.