ABNY
Image default
Gezondheid

Op zoek naar een endodontoloog?

Heb jij het nieuws gekregen dat je een wortelkanaalbehandeling moet doen en ben je daarom op zoek naar een gespecialiseerde endodontoloog? Dit is een belangrijk ingreep dus je wil wel zeker zijn van een goede behandeling. Dus zoek je een endodontoloog in Utrecht, dan kan je terecht bij Staalwijk Tandartsenpraktijk. De praktijk is gespecialiseerd in verschillende dingen, maar kunnen ook helpen bij mensen met angst. Wil je dus meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk de informatie op hun website of lees verder.

Doorverwezen via een tandarts

Als je een wortelkanaalbehandeling nodig hebt, kom je eigenlijk al van je normale tandarts af. Je hebt hier namelijk een doorverwijzing voor nodig. Het voordeel van deze tandartspraktijk is dat je hier beide specialisten hebt. Je kan daardoor gewoon in dezelfde praktijk terecht voor deze behandelingen. Dit is natuurlijk erg handig, want je bent al bekend met de praktijk en de tandartsen. Zo’n behandeling vindt niet iedereen even leuk, dus daarom is het fijn als je al weet waar je verwacht wordt. Heb je al wel een eigen tandarts? Dan kan je aangeven dat je hier naartoe verwezen wil worden.

De behandeling

De wortelkanaalbehandeling wordt met grote precisie uitgevoerd. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een microscoop zodat alles goed zichtbaar is. De behandeling wordt ook in één keer uitgevoerd. Daarbij is het belangrijk dat je een goede vulling krijgt. Een jaar later krijg je nog een extra controle om te kijken of alles goed is. Er wordt dus met zorg met je omgegaan en je wordt goed in de gaten gehouden of alles onder controle is. Daarbij nemen ze alle tijd voor je om jou ook op je gemak te stellen.

Een afspraak maken

Krijg je een goed gevoel bij deze endodontoloog in Utrecht, neem dan even contact op. Stuur bijvoorbeeld een mailtje, loop even binnen bij deze praktijk of overleg even met je eigen tandarts over de doorverwijzing.

https://www.staalwijktandarts.nl/