ABNY
Image default
Aanbiedingen

Kindermode trends 2019

We zitten alweer in de maand mei, het weer wordt steeds beter en de tijd om lekker buiten te gaan spelen is weer aangebroken. Blijf dus vooral lezen als jij wilt dat jouw kind met een leuke look de deur uit gaat. In dit artikel behandelen we een aantal meisjes en jongens trends van 2019.

Trends voor de meiden

Dierenprints

Opvallende jurkjes met dierenprint zullen steeds meer hun intrede doen. Dit zie je terug op jurkjes en t-shirts. Ze maken jouw meisje buitengewoon stijlvol en charmant. Zorg dat je een lekker zittende stof uitkiest, zodat jouw meisje het comfortabel kan dragen.

 

Korte jurkjes

Wat je sowieso in de kledingkast moet hebben in 2019 zijn korte roksets, korte sets en midis. Kies bij het kopen van een jurk voor heldere kleuren. Korte jurkjes zijn er bijvoorbeeld in een breed scale aan kleuren, patronen en stijlen. Op het internet zijn tal van aanbieders die je veel verschillende mogelijkheden kunnen laten zien.

Trends voor de jongens

 

Slank gesneden broek

In de afgelopen jaren doet de slank gesneden broek weer zijn intreden. Zo zie je bijvoorbeeld dat pantalons door veel kinderen worden gedragen. Combineer zo’n broek met effen shirts om jouw jongen er hip uit te laten zien.

 

Jeans

Dit zijn zijn de broeken met een kleine slijtage, borduurwerk en strakke pasvormen vooral in bij de kleintjes. Geef jouw kind een unieke 80s en 90s look met een van deze opties.

Voor al jouw kinderkleding en babykleding ga je naar kixx.nl, daar vind je alles wat je nodig hebt omtrent kinder en baby kleding