ABNY
Horeca

KitchenKare: hét totaalpakket voor uw grootkeuken onderhoud!

Het onderhoud uitvoeren bij uw grootkeuken of in uw voedingsbedrijf, het is geen leuke klus. Echter is het wel noodzakelijk. Dit om te voldoen aan de wettelijke norm wat bedrijf hygiëne en brandveiligheid. Naast een regelmatige reiniging van de keuken en toestellen, is ook een periodieke dieptereiniging immers vereist.  Bij een dieptereiniging worden plaatsen waar u bij een gewone poetsbeurt niet of moeilijk aan kan grondig onder handen genomen. Valor Services biedt u een totaalpakket voor het onderhoud van uw grootkeuken of voedingsbedrijf. Hierbij werkt het bedrijf een compleet onderhoudsplan uit zodat elke klus tijdig wordt uitgevoerd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken. Reken gewoon op dit ervaren facilitaire bedrijf uit België!

Wat houdt het onderhoudspakket voor uw grootkeuken in?

Het KitchenKare pakket is een echt totaalpakket. Dat wil zeggen dat zelfs het kleinste hoekje van uw keuken grondig wordt gereinigd. Zo krijgt de grootkeuken zelf een onderhoud en dieptereiniging waarbij alle raakoppervlakken worden gedesinfecteerd. Ook de koel- en vriescellen worden hierbij gereinigd. Ook deel van het onderhoud van uw grootkeuken is het reinigen van de vetafscheiders en afvoeren, net als de dampkappen, kanalen en motorbehuizing. Ook de friteuse en de bakwanden worden geledigd en schoongemaakt. Al dit gebeurt bovendien volgens de geldende milieunormen en HACCP-richtlijnen en wordt uitgevoerd door ervaren medewerkers.

Creëer een nette en gezonde omgeving in uw bedrijf

Valor Services biedt naast een onderhoudspakket echter nog andere diensten voor bedrijven. Een daarvan is een grondige luchtkanaalreiniging. Deze luchtkanaalreiniging maakt deel uit van het AirKare pakket, gericht op het creëren van een gezonde omgevingslucht binnen uw onderneming. Naast de luchtkanaalreiniging, worden in dit pakket uw luchtgroepen gereinigd en de luchtfilters tijdig vervangen. Het reinigen gebeurt bovendien door middel van gespecialiseerde borstelsystemen. Wilt u een luchtkanaalreiniging laten uitvoeren? Wilt u zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de wettelijke norm met betrekking tot hygiëne? Neem dan zeker contact op dit bedrijf gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening.

Gerelateerde artikelen

Terrasverwarming voor Horeca, Patiobrander op gas

Ga voor de mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels!

Restaurant Capelle aan den IJssel kan je hulp en heerlijk eten bieden