ABNY
Image default
Energie

Oxxio levert nu ook internet, digitale TV en vaste telefonie

Goed nieuws voor klanten van Oxxio! De van oorsprong energieleverancier is nu ook aanbieder van telecom diensten. Je kunt als Oxxio klant nu dus ook een abonnement nemen voor internet, TV en bellen. Dit kan interessant zijn, want de sowieso al voordelige pakketten zijn nog extra voordelig als je het afneemt in combinatie met energie, je krijgt dan namelijk combinatiekorting. Meer informatie over het bestellen van een abonnement vind je op de vergelijker voor internetproviders KiesZeker.

Over welk netwerk worden de diensten geleverd?

Men maakt voor leveren van de diensten gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Dit netwerk is landelijk en bestaat uit glasvezel, ADSL en VDSL. Deze technieken staan garant voor een stabiele en betrouwbare verbinding én supersnel internet.

Hoe werkt de overstap?

Heb je al internet bij een andere provider? Dan kun je gebruik maken van de Oxxio overstapservice om het overstappen soepel te laten verlopen zonder dat je een periode betaalt voor twee abonnementen of dat je een periode zonder internet, telefoon of TV komt te zitten.

Dit zijn de stappen om te switchen:

  1. Meldt je aan bij Oxxio en kies je gewenste abonnement.
  2. De overstapservice zegt het abonnement bij je huidige provider op per datum dat je nieuwe abonnement wordt geactiveerd.
  3. Eén week voordat je nieuwe abonnement wordt geactiveerd ontvang je het installatiepakket met WiFi modem thuis.
  4. Op de ingangsdatum installeer je het modem volgens de bijgeleverde handleiding, dit is voor iedereen eenvoudig te doen.

Alle internetproviders vergelijken

Wil je ook kijken welke andere providers internet, TV en bellen kunnen leveren op jouw adres? Dan adviseren wij je om de postcodecheck van Providernet.nl te gebruiken. Hier vul je je postcode en huisnummer in en de diensten die wenst, vervolgens krijg je een overzicht van alle abonnementen die op jouw adres leverbaar zijn. Je kiest dan eenvoudig voor het goedkoopste, voor het snelste of voor het abonnement met de meeste extra’s en bestelt dit veilig en vertrouwd op de website van de desbetreffende internetprovider.