ABNY
Image default
Toerisme

Geniet van een comfortabele camperplaats in Zeeland

Wilt u van een ontspannen vakantie genieten op een comfortabele camperplaats in Zeeland? Reserveer een camperplaats op Camping Weltevreden in Zoutelande en ervaar een onbezorgde vakantie. Deze prachtige camping lig aan het mooiste strand van Zeeland. Deze camping beschikt over diverse verharde camperplaatsen. Al deze plekken zijn ±60 m2 en beschikken over een wateraansluiting, waterafvoer en stroomaansluiting van 6 ampère. Geniet gedurende uw verblijf van de rust of onderneem leuke activiteiten in de omgeving. Ook op de camping valt genoeg te beleven. Zo kunt u zich laten masseren of kunnen uw kinderen spelen op een van de vele speelvelden. Bent u het liefste op het strand. Door de unieke ligging van de camping staat u hier in een mum van tijd. In slechts drie minuten lopen staat u met uw voeten op het warme zand.

U komt tijdens een verblijf niks tekort

U wilt natuurlijk tijdens een verblijf op Camping Weltevreden van alle gemakken voorzien zijn. Wanneer u op een camperplaats op deze camping in Zeeland verblijft, kunt u ook gebruik maken van de supermarkt, het restaurant met afhaalservice en de gratis wifi die op de gehele camping werkt. Ben u graag actief bezig? Maak gebruik van de tennisbanen of huur een fiets. In het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig voor de kinderen. Zo worden ook de allerkleinste vermaakt. Op Camping Weltevreden is alles aanwezig om van uw vakantie een onvergetelijke vakantie te maken in eigen land. Verken de omgeving zoals het op loopafstand gelegen weidse Zuidstrand. Op de grote wandelboulevard kunt u de schepen die voorbij varen bewonderen. U hoeft u tijdens een verblijf geen seconden te vervelen!

Reserveer een camperplaats in Zeeland

Wanneer u verblijft op een camperplaats op Camping Weltevreden in Zeeland, geniet u van een onbezorgde vakantie. Wilt u er zeker van zijn dat u zonder zorgen kan genieten? Reserveer direct een campingplaats online. Dit doet u eenvoudig en snel via het reserveringsformulier. Vermeld de aankomstdatum en verstrekdatum en geef de hoeveelheid personen waar u mee komt op. Geniet van een ontspannen vakantie in Zeeland.

https://www.campingweltevreden.nl/zoutelande/