Electronica en Computers

Is de RHA Trueconnect op de JBL Flash nog steeds geschikt?

Abny

In deze afdeling is het een competitie tussen het comfort van de RHA TrueConnect en de beveiliging van de JBL hoofdtelefoons. De TrueConnect-knoppen zijn gemakkelijk in je oren te krijgen en ze voelen vrij goed aan en blijven onopvallend. Ik heb me nooit zorgen gemaakt over het uitvallen van de TrueConnect. Maar als je een zware trui bent of als je over het algemeen moeite hebt om oordopjes bij te houden, is de Flash een veiligere keus. De flitsknoppen werken bijna als zuignappen. Naast de oordopjes zelf, gebruikt de Flash ergonomische rubberen “Sport Flex” -tips die de contouren van de oren afdichten. Dus de geluidsisolatie is fantastisch en je kunt ze nooit kwijtraken. Het enige nadeel is dat omdat het zegel op de Flash-knoppen zo effectief is, het moeilijk is om te vergeten dat je ze draagt. Dus, als u op zoek bent naar een optie die het meest vergevingsgezind is voor de oren,

Bouwkwaliteit

Op basis van alleen uiterlijk lijkt de Flash de duurzamere keuze. De oplaadcassette is gemaakt van zwaar aluminium en is mogelijk beter bestand tegen schokken dan de TrueConnect. Het materiaal in de TrueConnect-behuizing is ook vatbaarder voor meer krassen, vooral als u het met munten en sleutels in uw zak laat rondhangen. Maar de oordopjes zelf hebben een vergelijkbaar gewicht en beide maken gebruik van een rubberachtig plastic ontwerp. Toch, als je een sukkel bent voor elegantie, kun je niet veel strakker worden dan het minimalistische ontwerp van de TrueConnect.

Nu, als u ook zweterige pootjes krijgt, wilt u misschien de flitser overwegen, want deze heeft enige grip aan de zijkanten van de oortelefoons. En de vorm maakt ze gemakkelijker uit te nemen als je in een glibberige staat bent.

Functionaliteit en bedieningselementen

Wat ik leuk vind aan beide modellen is dat ze knoppen gebruiken op de oortjes in plaats van aanraakbedieningen, die vaak te gevoelig zijn. Maar de Flash biedt iets meer functionaliteit dan de TrueConnect; omdat de geluidsisolatie op de Flash zo effectief is, heeft JBL twee ambient-modi geïmplementeerd die geluid uit de buitenomgeving mogelijk maken.

Het andere voordeel dat de Flash biedt ten opzichte van de TrueConnect is de bijbehorende JBL-app waarmee u equalizerinstellingen kunt regelen. Dit is vooral belangrijk als u gevoelig bent voor basfrequenties, omdat beide modellen oortelefoons beschikken over bassachtige geluidskenmerken.

Anders dan de twee bovenstaande functies, is de functionaliteit op beide modellen vergelijkbaar. Met de knoppen aan de zijkanten van de oorstukken kunt u spelen / pauzeren, nummers overslaan, het volume aanpassen, oproepen aannemen en uw stemassistent activeren.

 

https://electronicagadgets.nl

Gerelateerde artikelen

Phono versterker

Drone kopen

Wasmachine reparatie Amsterdam