ABNY
Image default
Dienstverlening

Koelkast reparatie onderhoud advies in Dordrecht

Op zoek naar een koelkast reparatie? Witgoed reparatie Dordrecht biedt betrouwbare en betaalbare service en onderhoud voor uw kapotte koelkast. Stelt u zich eens voor: u brengt een zaterdagochtend door in de supermarkt en vult uw winkelwagentje. Maar nu opent u de deur van de koelkast en merkt u dat de koelkast zo warm is als een sauna. Het voedsel waar u veel geld aan hebt uitgegeven, is nu een stinkende puinhoop in de koelkast. Bel ons, zodat we uw koelkast weer goed kunnen laten functioneren.

 

 

Koelkast laten repareren, 12 maanden garantie

 

De gemiddelde levensverwachting voor een standaard koelkast is ongeveer 15-17 jaar, mits goed onderhouden. Maar als uw koelkast niet goed is onderhouden, kunt u beginnen met het merken van mindere prestaties. Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen met het repareren van koelkasten die we vaak horen van onze klanten:

 

  • Er zit ijsvorming in de vriezer
  • Mijn koelkast wordt niet meer koud
  • Mijn koelkast is lawaaierig
  • Mijn koelkast lekt water
  • Er ligt een plas water in de koelkast
  • Eten is warm in de koelkast
  • De koelkast koelt niet
  • Mijn ijsmachine werkt niet

 

Is koelkast reparatie de kosten waard?

 

Is de reparatie van de koelkast het waard? Het hangt er vanaf. Wilt u ervoor zorgen dat uw voedsel wordt bewaard bij veilige temperaturen? De waarheid is dat er enkele omstandigheden zijn waarbij het nodig is om uw koelkast volledig te vervangen. Maar in de meeste gevallen hoeft uw koelkast alleen maar te worden onderhouden. Bel en plan vandaag nog een afspraak, zodat een van onze ervaren monteurs uw koelkast kan laten repareren.

 

Als u op zoek bent naar wie u moet bellen voor reparatie van de koelkast, zijn we er om u te helpen! Onze erkende monteurs zijn deskundig, betrouwbaar, beleefd en klaar om uw defecte koelkast te diagnosticeren en op te lossen.

 

We repareren ook andere huishoudelijke witgoed apparaten:

 

 

https://www.witgoedserviceholland.nl/witgoed-reparatie-dordrecht/