ABNY
Image default
Woning en Tuin

Besparen met de Calthermic Prisma Plus

Een elektrische kachel die met u mee denkt!

De Calthermic Prisma Plus 800Watt is een ruimte besparende en zuinige elektrische kachel.

In deze elektrische kachel zit een sensor die meet of u wel of niet in de ruimte bent. Daarna stelt de kachel zichzelf in op de meest zuinige stand.

Alleen de sensor al is goed voor tot wel 12% besparing.

U kunt de Calthermic Prisma Plus volledig digitaal programmeren. En, een nachtmerrie voor elke ouder, dat de baby zich zou branden aan de kachel is ook verleden tijd, aangezien er op de elektrische kachel een baby Care functie zit. 

Wat deze Calthermic Prisma Plus ook bijzonder maakt, is dat er tevens een ‘raam of deur open’ functie op zit. Hiermee zet de elektrische kachel zichzelf uit indien u de deur of het raam open heeft laten staan. Zo stookt u nooit voor ‘de buren’.

Bovendien, zorgt de ingebouwde energy monitor ervoor samen met het display (wat in kleur veranderd), de status voor nog meer besparing op uw energie kosten, zonder dat u daarvoor hoeft in te leveren op het comfort.

Met al deze functies zijn besparingen mogelijk van wel 40% in vergelijk met normale elektrische kachels.

De Calthermic Prisma Plus heeft ook nog eens een fraai design en is een sierraad voor elke ruimte. U kunt de kachel ophangen of op de optionele pootjes plaatsen. 

 

 

Overweegt u om een elektrische kachel aan te schaffen? Kijkt u dan eens op elektrischeboiler.eu, zij verkopen verschillende modellen, zoals ook een elektrische kachel die je kunt bedienen met uw smartphone via WiFi, zodat u de kachel vanuit elke locatie kunt bedienen.

 

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/Elektrische-Kachels