ABNY
Image default
Toerisme

Een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie in Brabant

Wanneer u op zoek bent naar een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie in Brabant dan kunt u uitstekend terecht bij De Pastorie in Lage Mierde. Gelegen in dit klein dorpje op het Brabantse platteland, is dit historische pand van alle moderne gemakken voorzien. Zoals de naam al weergeeft, verblijft u in de voormalige woning van de pastoor. Deze woning is volledig gerenoveerd waarbij veel authentieke details bewaard zijn gebleven. Zo vindt u de oude trap in dit pand terug, maar ook een nieuwe personenlift. U kunt in De Pastorie verblijven met groepen tot dertig personen.

Faciliteiten van de groepsaccommodatie in Brabant

In De Pastorie is het historische karakter van het pand bewaard gebleven, maar vindt u ook alle moderne faciliteiten van een luxe verblijf terug. Zo is er een ruime woonkeuken met twee vaatwassers en uitgebreide kookfaciliteiten voor een groot gezelschap. Daarbij is de accommodatie rolstoelvriendelijk met meerdere aangepaste toiletten en douches en hoog-laagbedden. Met de personenlift zijn ook de eerste en tweede verdieping van De Pastorie voor iedereen bereikbaar. Daarbij zijn de doorgangen breed en is het pand grotendeels drempelvrij. Ook de tuin is rolstoelvriendelijk met paden die geschikt zijn voor rolstoelgebruik. Zo kan iedereen optimaal genieten van alle ruimtes in De Pastorie.

Een veelzijdige groepsaccommodatie op het Brabantse platteland

De Pastorie is dankzij het unieke karakter van het historische pand een interessante plaats om te verblijven. De Pastorie is een sfeervolle groepsaccommodatie in Brabant met alle ruimte en faciliteiten voor gezelschappen tot dertig personen. U kunt kiezen voor een verblijf in deze accommodatie met familie of een vriendengroep. Met een vergaderruimte en gratis wifi in het hele pand kan ook een zakelijk verblijf prima gefaciliteerd worden. De directe omgeving is landelijk. U vindt bossen, vennen, akkers en weiden afgewisseld met tal van kleine dorpjes. Vanaf het platteland bent u echter ook weer snel in een grotere plaats. Zo ligt bijvoorbeeld het gezellige Tilburg in de nabije omgeving.

https://depastorielagemierde.nl