ABNY
Image default
Woning en Tuin

Bitjes online bestellen – Bouworder.nl

Bitsetjes kopen bij bouworder!

Ben je thuis aan het klussen, maar mis je elke keer de verschillende soorten bitjes op de boormachine? Dan zijn bitsetjes wel erg handig om thuis te hebben, zodat je voor elke schroef het geschikte bitje thuis hebt liggen en je niet elke keer naar de bouwmarkt hoeft!

 

Waarom bitsetjes kopen?

Wanneer je vaak gaat klussen thuis en veel dingen wilt ophangen en/of bevestigen is het altijd makkelijk om een bitsetje thuis te hebben. Op deze manier is de kans groot dat je het geschikte bitje thuis hebt liggen, voor de schroef die jij nodig hebt voor de klus. Je hoeft daarom niet elke keer weer naar de bouwmarkt heen te rijden om het juiste bitje te kopen, maar je kan direct beginnen met klussen.

 

Wat is een bitsetje?

Een bitsetje is een set van verschillende bitjes. Er zijn namelijk heel veel verschillende schroeven en elke schroef heeft vaak een andere kop. Hier horen dus weer verschillende bitjes bij, zodat ze goed op de kop van de schroef passen en genoeg grip hebben om vast te draaien. Het is daarom wel zo fijn dat je genoeg bitjes thuis hebt liggen, zodat je er vanuit kan gaan dat je het juiste bitje hebt bij de juiste schroef.

 

Bitsetjes kopen doe je online bij bouworder!

Wanneer je op zoek bent naar een bitsetje, kan je bij bouworder verschillende bitstjes vinden. Je kan dus zelf een keuze gaan maken, welk bitsetje geschikt voor jou is en welke je graag in huis wilt hebben.

 

Wanneer je niet helemaal zeker bent van de keuze, kan je altijd één van de medewerkers vragen of zij jou willen helpen met het vinden van het juiste bitsetje. Wanneer je een bitsetje gaat kopen, is het sowieso verstandig om te kiezen voor een bitje die geschikt is voor een kruiskopschroef. Dit komt omdat deze kop erg veel voorkomt en je deze zeker weten in huis moet hebben liggen.

 

https://www.bouworder.nl/bitsetjes/