ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Private lease

Je rijdt een stuk fijner in een private lease auto! Je geniet van alle voordelen van een eigen auto voor de deur, maar hoeft geen rekening te houden met vervelende kosten. XLEasy.nl biedt namelijk de beste contracten voor een private lease. Je betaalt een vast bedrag per maand voor jouw auto en dat is het! Lees gauw verder welke voordelen je nog meer mee te maken hebt bij een private lease.


Groot assortiment

Je kiest zelf welke auto het beste bij jou past. Ben je gewoon op zoek naar een handige wagen en wil je zo voordelig mogelijk uit zijn of wil je juist een prestigieuze uitstraling? Voor ieder wat wils bij XLEasy. Je kunt een personenauto huren, maar ook een bedrijfswagen. Het aanbod is reuze en er zijn verschillende merken te kiezen. Dus of je tijdelijk voor een eigen klus een auto nodig hebt, of de kinderen naar school wilt brengen met de auto. Voor iedereen is er een perfecte auto.

Flexibiliteit van een private lease
Het allerfijnste van de contracten van XLEasy, is dat deze veel flexibiliteit bieden. Je kunt de volledige voorwaarden teruglezen op de website en je weet altijd precies waar je aan toe bent. Kies het contract en de auto die het beste bij jou passen. Wil je vroegtijdig het contract stopzetten? Ook dat is mogelijk bij XLEasy.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een private lease of zien welke modellen er beschikbaar zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van XLEasy. Hier kun je ook terecht met al jouw vragen. Heb je een persoonlijke vraag? Neem dan telefonisch contact op via 055-3034570 voor meer informatie.