ABNY
Image default
Woning en Tuin

Dakreparatie door een dakdekker

Tot onze grote schrik was ons dak recent beschadigd geraakt door het hevige noodweer. Nu is het zo dat wij niet in een modern, nieuw huis wonen. Maar alsnog zat de schrik er uiteraard goed in, al helemaal toen we zagen dat wij hierdoor lekkage hadden. Iets was kon gaan zorgen voor nog meer schade. Daarom moesten wij zo snel mogelijk op zoek naar een dakdekker, die het dak kon repareren. 

Westera Dakwerken

Zodoende zijn wij uitgekomen bij Westera Dakwerken. Wij kregen een aanbeveling van vrienden van ons, die Westera al eerder hadden ingeschakeld voor zoiets. En dat beviel hen uitstekend! Tevens spraken wij daarna iemand die door dit dakbedrijf een geheel nieuw dak had laten maken / leggen. Ook iets waar wij uitstekende verhalen over hoorden! Zodoende hebben wij Westera gebeld en de situatie uitgelegd, van het beschadigd geraakte dak door de recente regenval en stormen. Hij gaf aan al meerdere belletjes te hebben gehad hierover in de regio, en dat hij daardoor extra mankracht had ingezet zodat al zijn medewerkers zo snel mogelijk bij de gedupeerden langs konden komen. 

Kosten

Wij vroegen hem telefonisch of er al duidelijkheid kon worden gegeven omtrent de kosten van de dakreparatie. Echter gaf Westera aan dat dit per situatie verschilt, onder andere wat voor type dak het is, hoe erg de schade is, en welke materialen er voor de rest van het dak zijn gebruikt. 

Bij aankomst van het dakbedrijf was het meteen duidelijk voor de dakdekkers hoeveel dit zou gaan kosten. Ze gaven mij een prijsopgave en hier ben ik mee akkoord gegaan, zodat ze vervolgens zo snel mogelijk aan de slag konden gaan met mijn dak. Ook ik ben, net als de positieve verhalen die ik van anderen heb gehoord over Westera, zeer te spreken over dit dakdekkersbedrijf. Zeer beleefd, kennis van zaken en scherpe tarieven.