ABNY
Zakelijke dienstverlening

Voordelige zorgpremies 2021

Bent u voor volgend jaar op zoek naar een zorgverzekeraar die kwaliteit biedt tegen een lage premie? Dan kunt u in zowel Gelderland als Overijssel profiteren van de voordelen van Salland. Als regionale zorgverzekeraar staat Salland graag dicht bij haar klanten. Daarbij zijn we zeer betrokken bij de zorg die geboden wordt in de omgeving. Salland zet zich in om de kwaliteit hiervan hoog te houden, zodat u kunt rekenen op de beste zorg, dicht bij huis. Onze zorgpremies 2021 kunt u binnenkort terugvinden op onze website. Hier kunt u eenvoudig berekenen wat uw nieuwe zorgpremie wordt bij Salland.

Salland en de zorg

Salland is een zorgverzekeraar die niet gericht is op het maken van winst. Wij houden ons bezig met ontwikkelingen in de zorg en investeren hierin op verschillende manieren. Door persoonlijk in gesprek te gaan met zorgverleners in de regio, kunnen we duidelijke afspraken maken op het gebied van zorg. Bijvoorbeeld over de kosten van bepaalde behandelingen. Daarbij wordt uw zorgpremie nuttig besteed, door deze direct in verschillende zorginitiatieven te investeren. Salland denkt met u mee als het gaat om het vinden van de juiste zorg, zonder lange wachtlijsten. Ons ZorgAdvies team kan u hierover adviseren.

Collectiviteitskorting

Salland maakt niet alleen afspraken met zorginstanties, maar ook met diverse bedrijven en verenigingen. Bent u werkzaam bij een van deze bedrijven, of lid van een van deze verenigingen, dan kunt u gebruik maken van een collectiviteitskorting zorgverzekering. U krijgt hiermee niet alleen korting op uw premie, maar ook op een aantal diensten en producten. Van de korting die u ontvangt profiteren ook uw meeverzekerde partner en kinderen. Bereken uw collectiviteitskorting op de website, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het afsluiten van de zorgverzekering die voor u het meeste voordeel oplevert.

https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

De waarheid achter verstopte toiletten

Een zoektocht naar goed personeelsadvies

Wat te doen bij een stroomstoring