ABNY
Kinderen

De nieuwste trends in geboortekaartjes

Iedereen in je omgeving weet het blijde nieuws, de eerste rompertjes en sokjes liggen klaar en misschien heb je zelfs al een beginnetje gemaakt aan de babykamer. Die negen maanden kunnen zomaar voorbij vliegen en dan is het zover. Je kindje is er en de geboortekaartjes moeten verstuurd worden! Maar voor welk ontwerp ga je? Koningkaart helpt je graag een beetje op weg met een lijstje van de geboortekaartjes trends op dit moment.

1) Minimalischtisch geboortekaartje

Deze trend komt niet alleen terug in de vorm van Tiny Houses, Marie Kondo-en en minimalistische bruiloften, ook in de wereld van baby’s en geboorte is less soms more. Het kiezen van het juiste font, de kleur en de plaatsing van de naam is erg belangrijk, want bij deze minimalistische geboortekaartjes staat de naam van je pasgeboren kindje centraal. Voor net iets extra’s kun je eventueel een kleine illustratie toevoegen, zoals een hartje of regenboogje.

2) Losjes met waterverf

De stroken en spetters waterverf zijn al een tijdje terug te zien op allerlei soorten kaarten, zo ook op geboortekaartjes. Een waterverf achtergrond geeft vaak een lieve en zachte uitstraling en zorgt voor net iets meer diepte dan een egaal gekleurde achtergrond. Een sierlijk lettertype dat handgeschreven lijkt te zijn maakt zo’n waterverf kaartje helemaal af!

3) Jungle vibes met olifanten en tijgers

Schattige dieren spelen vaak de hoofdrol op een jungle geboortekaartje. Maar dit jaar zien we vooral jungle dieren voorbij komen. Van panterprintjes tot giraffes tot kleine olifantjes. Of wat denk je van een lieve slapende luiaard? Je kunt ook gaan voor een geboortekaartje met tropische planten en bloemen.
Voor welke vorm je ook kiest: een kaartje met een jungle thema is hip! Er is zoveel te kiezen op het gebied van geboortekaartjes, het kan soms overweldigend zijn. Maar als je al een stijl of trend gekozen hebt, dan ben je al een grote stap verder. Veel plezier met het uitzoeken van het geboortekaartje voor je aanstaande kindje!

https://www.koningkaart.nl/geboortekaartjes.html

Gerelateerde artikelen

Hoe kun jij beter worden in Duits door de bijles in Soest?

Muurstickers voor de kinderkamer

Hoeveel moet een pasgeboren baby eten?