ABNY
Image default
Vakantie

De bijzondere groepsaccommodatie die uw dag uniek maakt

Te midden van de bebossing op de prachtige Veluwe bevindt zich een bijzondere groepsaccommodatie op uitzonderlijk terrein waar alles aanwezig is om een buitengewone dag te beleven. Het Wilde Westen heeft hier haar sporen achtergelaten en de Westernboerderij doet haar naam eer aan bij het zien van tipi’s die zich uitstrekken naar de blauwe hemel, de uitgestrekte groene velden en de fraai versierde zalen. Laat u niet misleiden bij het aanschouwen van deze bijzondere groepsaccommodatie, want ondanks de cowboyhoeden is er meer diversiteit aan activiteiten dan u denkt.

Activiteiten waar u aan kunt deelnemen

De Westerboerderij is zo ingedeeld dat er gedurende het hele jaar beroep op kan worden gedaan. Het grote terrein leent zich goed voor actieve activiteiten zoals paintball en quad rijden, maar in de wintermaanden kan er ook beroep worden gedaan op de binnenaccommodatie waar de actieve sfeer voort kan worden gezet door te boogschieten of door levend tafelvoetbal te spelen. Prefereert u een rustigere setting? Dan zijn wellicht de arrangementen met Wie is de Wolf, Ik hou van Holland of een pubquiz u meer gezind. Wilt u tijdens een bedrijfsuitje met overnachting het maximale uit de omgeving halen? Dan kunt u kiezen voor een arrangement die de omgeving eer aandoet zoals het Waanzinnig Wild West Arrangement of Westernparty – Rawhide!

Bedrijfsuitje met overnachting

Deze bijzondere groepsaccommodatie is er voor alle soorten groepen. Elke gelegenheid is een kans om de Westernboerderij te ontdekken, en die kans grijpen is het zeker weten waard. Voor bedrijven zijn er speciale arrangementen, zoals een bindingsdag. Op deze dag staat samenwerken centraal en leert u elkaar beter kennen. U hoeft het niet bij een dag te laten. Verleng de dag door er een bedrijfsuitje met overnachting van te maken. Bijkomen bij het kampvuur en onder de sterrenhemel slapen is alles wat u nodig heeft om deze dag af te sluiten tijdens een ontspannen bedrijfsuitje met overnachting.