ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Waar u op moet letten bij de aankoop van een dashcam?

Mogelijk bent u op zoek naar dashcam om al het verkeer te registreren en beschikt u over voldoende bewijs voor politie of verzekering in geval van een ongeval. Of misschien is het uw zaak om met hoge snelheid te rijden in off-road races en alles op te nemen en het dan rustig te bekijken. Wat uw behoefte ook is, er is altijd een dashcam die in uw zak past. En u komt er alles over te weten in de onderstaande Winkelgids.

Wat is een dashcam?

Een dashcam is een apparaat dat beelden opneemt en opneemt aan de binnen- of buitenkant van een auto. In luxe auto’s zijn ze als een fabrieksaccessoire. Mensen met populaire auto’s moeten de camera’s apart kopen. Voertuigcamera’s bieden bestuurders meer veiligheid. Veel mensen gebruiken deze apparaten om verkeersgegevens op te nemen. Dit is een voorzorgsmaatregel om de oorzaken van een ongeval voor politie- en verzekeringsonderzoeken te hebben gedocumenteerd.

Wat zijn de verschillen tussen de beste modellen voertuigcamera’s?

Om aan de meest uiteenlopende behoeften van bestuurders te voldoen, bieden fabrikanten verschillende versies van voertuigcamera’s aan. De consument moet op zijn hoede zijn om een productie te kopen die aan zijn behoeften voldoet zonder te veel te hoeven betalen. Er zijn versies die alleen de externe onderdelen van de auto registreren. Naast het opnemen van de buitenzijde kunnen ook andere modellen de beelden in het interieur van de auto vastleggen. Een ander verschil is de GPS, die het mogelijk maakt om de op het apparaat opgenomen beelden te lokaliseren. Deze functie is alleen beschikbaar in de duurste versies, evenals de bewegingssensor, die de camera inschakelt wanneer de auto begint te rijden. Op de website van Carcam staan voldoende mogelijkheden in het gebruik van dashcams. Bezoek de website en bekijk de professionele modellen.