ABNY
Image default
Banen en opleidingen

PADI duiken onder begeleiding van professionals

Heb je nog nooit gedoken, maar wil je dit wel gaan doen? Of ben je een ervaren duiker en wil je een trimixduiker worden? Bij Duikcentrum de Aalscholvers in Tilburg kun je een cursus PADI duiken volgen op verschillende lesniveaus. Elke cursus wordt gegeven door ervaren professionals. Persoonlijke begeleiding is bij de cursussen erg belangrijk. De professionals van dit duikcentrum zorgen voor een zo realistisch mogelijke cursus, die gefocust is op het bieden van zoveel mogelijk ervaring. Als beginner leer je de basisvaardigheden en ontvang je alle kennis die je nodig hebt tijdens het PADI duiken. PADI duiken is laagdrempelig en met een stijgende lijn, zodat mogelijkheid hebt om door te groeien.

Haal je duikbrevet in kleine groepen

Met een cursus PADI duiken bij Duikcentrum de Aalscholvers leer je duiken in kleine groepen. De professionals geven de cursus aan één of twee personen. Hierdoor krijg je persoonlijke aandacht om het duiken echt onder de knie te krijgen en sta jij centraal in deze cursus. Doordat de cursus voor maximaal twee personen gehouden wordt, leveren de specialisten van dit duikcentrum hoge kwaliteit. Iedere cursus gaat op het tempo dat de cursist aan kan. In kleine stapjes leer je PADI duiken en krijg je een veilig gevoel om langer onder water te zijn. Je bouwt tevens ervaring op om na de cursus zelf te gaan duiken waar je maar wilt.

Probeer het duiken eerst uit

Voordat je jezelf inschrijft voor PADI duiken, kun je bij Duikcentrum de Aalscholvers langsgaan om de sfeer te proeven en om te zien of het iets voor jou is. Als je nog nooit gedoken hebt en twijfelt of een hele cursus iets voor jou is, dan doe dan bij dit duikcentrum altijd mee aan een introductieduik. Met een introductieduik kom je erachter of het duiken leuk is. Bij deze introductie zijn er professionals aanwezig die je natuurlijk vragen kunt stellen en die uitleggen wat een cursus inhoudt.