ABNY
Image default
Mode en Kleding

Hoe kiest u het perfecte juweel?

Naast de kleding en accessoires, moet een juweel worden gekozen op basis van de stijl en persoonlijkheid van degenen die het zullen dragen. Er moet ook rekening worden gehouden met de gelegenheid: bruiloft, afstuderen, dag tot dag, enz. Een discreet en klassiek persoon heeft bijvoorbeeld zeker andere voorkeuren dan een andere extraverte en meer flashy look. Wit of geel goud? Gekleurde of neutrale stenen? Organische vormen of geometrische vormgeving? Van de vele opties, let op een paar details: De gouden tinten krijgen meestal meer accenten in brunettes, terwijl het zilver veelzijdiger is en verfijnder kan worden met stenen en texturen; de diamanten combineren met alle stijlen; de afgeronde vormen zijn zeer vrouwelijk; en de rechte lijnen brengen moderniteit over. Vraag bij twijfel de hulp van een juwelier om u te helpen het ideale stuk te kiezen.

Voor de modernste vrouwen

Vrouwen die van kunst, mode en design houden, worden geïdentificeerd met juwelen van grafische vormen, rechte lijnen en die verwijzen naar de moderne stijl, van dramatische aantrekkingskracht en met een modieuze touch.

Voor de meest romantische vrouwen

Organische en ronde vormen met vrouwelijke details maken deel uit van de stijl van het profiel van deze vrouw, die zich ook identificeert met sieraden gemaakt van gekleurde stenen van retro design en vol betekenis.

Voor de meest kwetsbare vrouwen

Fluid-line juwelen zijn perfect voor hedendaagse vrouwen die trends volgen. Witgoud met kleurloze stenen, samen met het lichtgewicht ontwerp, combineren met degenen die een zachte stijl hebben.

Voor de meest dynamische vrouwen

Waardevolle stenen, traditionele vormen en klassieke lijnen combineren met alles en ook met de dynamische vrouw, die geen tijd te verliezen heeft en op zoek is naar functionaliteit en schoonheid, zowel in beeld als in sieraden. Er zijn veel aspecten die van invloed kunnen zijn op de zoektocht naar een juweel dat perfect bij uw stijl past. Naast de huidskleur dragen ook de vorm van het gezicht, de botstructuur, de haarkleur en de ogen bij aan het eindresultaat. Van alle genoemde redenen is het vooral belangrijk om het stuk te kiezen dat u het mooiste vindt en dat u zich beter voelt.

Het controleren van deze factoren is een manier om een betere keuze te maken, zowel voor een persoonlijk geschenk als voor een andere persoon. Om de juiste keuze te maken, kunt u rekenen op de hulp van een professionele juwelier, die u kan helpen bij het zoeken naar uw perfecte juweel.