Waarom gevelrenovatie in Den Haag?

Dat een gevelrenovatie in Den Haag voorzichtig moet worden uitgevoerd blijkt wel bij de renovatie van de kerk in Den Haag. Hier is een bouwbedrijf uit Wassenaar mee bezig, die ontdekt hebben dat er ook een aantal gevelstenen vervangen moeten worden, omdat deze niet meer helemaal voldoen en niet sterk genoeg zijn om de kerk te beschermen. Een gevelrenovatie is niet zomaar gedaan, vooral wanneer het om een monumentaal pand gaat. Dan zijn er nog weer extra eisen waar een bouwbedrijf aan moet voldoen. Dit leggen wij u graag uit in deze blog, om te voorkomen dat u een verkeerd bedrijf inschakelt voor uw gevelrenovatie in Den Haag.

Gevelrenovatie van monumentale panden in Den Haag

Van belang bij deze manier van renoveren is dat het met ontzettend veel precisie gedaan moet worden en dat de oude staat van het gebouw in stand moet blijven. Vooral bij monumenten en rijksgebouwen moet er tot in detail worden voldaan aan de richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld. Dit zijn traditionele werkwijzen die al jarenlang worden toegepast in de renovatie van gevels in Den Haag. U zou het haast wel kunst kunnen noemen.

Aanpak van de gevelrenovatie

In eerste instantie bekijken wij de huidige staat van de gevel en stellen wij daarna een plan van aanpak op voor uw gevelrenovatie. Het bedrijf dat u hebt ingeschakeld neemt alles vooraf met u door, zodat u op de hoogte bent van de manier waarop wij werken. Online kunt u al een hoop informatie vinden, maar als u graag precieze informatie wilt over de renovatie van uw eigen gevel, dan komt er graag een specialist bij u langs om uw gevel te bekijken. Van te voren brengen wij duidelijk in kaart wat er moet gebeuren en hoeveel dit ongeveer kost. Dit gebeurt doorgaans op basis van de manuren en het materiaal. Vraag meer informatie aan op de website.