Kunststof schuifpui

Zoals velen waren ook wij op zoek naar een oplossing voor onze woonkamer. We wilden deze eigenlijk volledig uitbouwen, maar daar hadden we het geld niet voor. Toch stoorde het ons dat onze mooi aangelegde tuin nu niet direct te bereiken was. We besloten te kijken naar een goedkope schuifpui of openslaande terrasdeuren. En dan maar direct goed, dus op zoek naar een kunststof schuifpui

Op internet gezocht en daar werd al meteen duidelijk dat onze keuze voor een schuifpui van kunststof de juiste keuze was voor ons. Dankzij de afbeeldingen die overal te zien zijn kregen we al direct een goed beeld hoe ons huis eruit zou gaan zien, of hoe ons huis er uit moest zien. We wilden een schuifpui die aan twee kanten open kan, om zo een mooie grote doorgang te creeeren. 

4 delige schuifpui

Het moest dus een 4 delige schuifpui worden van kunststof. Dat we daar niet eerder aan gedacht hadden. Al die jaren waren we aan het sparen om onze woning uit te bouwen, en die kosten lagen al rond de 30.000 euro. Terwijl we het nu opgelost hebben met mooie schuifdeuren. De kosten? Deze was nog geen fractie van de prijs van een volledige uitbouw en zeker net zo mooi.

Ook hoeven we nu niet in te leveren op onze tuin. Sterker nog, juist door gebruik van een schuifpui hebben we altijd het gevoel dat de tuin onderdeel is van ons huis.

het was nog wel even een gepuzzel welk soort we zouden nemen. Daar zit nogal verschil in. Zo kan een schuifpui uit 2 maar ook 3 of 4 delen bestaan. Wisten wij veel šŸ™‚

kunststof schuifpui prijs

Een tweedelige pui zou ongeveer 6000 euro kosten. We schoten eigenlijk gelijktijdig in de lach, dit stond immers niet in verhouding met de eerst geplande 30.000 voor de uitbouw.

Dan maar gelijk een wat meer luxere pui, eentje met twee bewegende delen. Dus 2 binnendelen die allebei naar buiten schuiven. Totale doorgang als beide delen geopend zijn: ruim 3 meter!!

Kosten: 8800 euro en dan zouden alle afvalmaterialen worden meegenomen, er zou netjes worden afgewerkt en we kregen maar liefst 20 jaar garantie. 

Dit was een kolfje naar onze hand. En we hadden dit natuurlijk veel en veel eerder moeten doen. Alles werd netjes voorzien van hr plus plus glas en het gehele plaatje is een perfect aangelegen tuin die we dag en nacht kunnen bezichtigen. Ook kunnen we er direct naar toe als we de schuifpui openen. 

Waar te koop?

We kunnen het aan iedereen aanraden. Waar we deze schuifpui gekocht hebben? Ik weet niet of het reclame is maar wij kochten onze schuifpui bij een erkend kunststof kozijnen leverancier uit Haaksbergen, genaamd EA-Kunststoftechniek.nl

 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/kunststof-schuifpui/