Gelijk Geslaagd geeft motortheoriecursussen met garantie

Wil jij je motortheorie in Amsterdam halen? Dit kan bij Gelijk Geslaagd. De motortheoriecursus die wij geven is een dagcursus. Dit houdt in dat er theorieles gegeven wordt in de ochtend en dat er examen bij het CBR gemaakt wordt in de middag. De cursus is een alles in 1 cursus en zeer effectief. Alles in 1 wil zeggen: er hoeven geen boeken door jou gekocht te worden, je examenplek bij het CBR reserveren wij voor je, inclusief lunch en drankjes en indien nodig wordt vervoer naar de locatie van het CBR door ons geregeld. En onze dagcursus kost maar €89,-! Hier komen nog wel de examenkosten van het CBR bij, deze bedragen €34,50.

Het slagingspercentage van onze cursus is zeer hoog. Zelfs mensen die te kampen hebben met faalangst, ADHD of concentratieproblemen slagen over het algemeen de eerste keer al met behulp van onze cursus. Heb je het toch net niet gered en ben je na onze cursus gezakt voor het examen? Geen zorgen. Wij geven garantie! Dat wil zeggen dat je, wanneer je gezakt bent, de tweede cursus gratis bij ons mag overdoen!

Ervaren docenten en up-to-date cursusmateriaal

De theorieles wordt gegeven door docenten met lekker veel ervaring. De les is praktijkgericht, je kan de geleerde lesstof dus meteen tijdens je motorrijlessen gebruiken. Tijdens de les wordt er veel gewerkt met oefen examens. Dit zijn eerdere examens van het CBR. Door hier mee te oefenen ervaar je alvast de vraagstellingen van het examen en leer je echt de theorie die je voor je echte examen straks moet kennen. Zo kan je vol zelfvertrouwen en relaxed aan je examen beginnen, want je weet al helemaal hoe het in zijn werk gaat. Bovendien hebben we voor de lastige vragen goede tips en ezelsbruggetjes aangereikt waardoor deze goed in je hoofd blijven zitten.

Naast motortheorie ook auto theorielessen

Gelijk Geslaagd biedt niet alleen maar motor theorielessen aan. Wij geven ook de theorie cursus auto. Dus moet jij op voor je auto theorie examen en kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Schrijf je dan zeker in voor onze eendaagse cursus!  

https://www.gelijkgeslaagd.com/