Schade aan uw dak? Voorkom lekkage en bel de Dakmakers!

Niemand zit natuurlijk op een lekkage aan het dak te wachten. Daarom raden wij, de Dakmakers, dan ook aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren als uw dak schade heeft opgelopen. Wanneer er een goede dakreparatie wordt uitgevoerd hoeft u zich om lekkages geen zorgen meer te maken.  

Even voorstellen, wie zijn de Dakmakers

Wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn de Dakmakers. Een dakdekkersbedrijf uit Alphen aan den Rijn. Wat doen wij dan precies? Wij maken daken. We repareren, onderhouden en renoveren daken. Ons specialisme ligt bij platte daken. Ons werk doen wij al meer dan dertig jaar, in deze tijd hebben wij een leuke dosis ervaring opgedaan. Naast het maken van daken geven wij ook graag advies over daken. Het is een leuke uitdaging om te ontdekken wat u als klant met uw dak wilt, een plan uit te stippelen en vervolgens de werkzaamheden van dit plan uit te voeren. Wij hebben al meerdere grote projecten uitgevoerd bij o.a. de overheid, vastgoedbeheerders en woningcorporaties. En hier zijn wij trots op!

Wij werken enkel met mensen die goed opgeleid zijn. Al onze vakmensen zijn ruim gecertificeerd via een opleidingsinstituut voor de dakdekkersbranche. En iedereen heeft ruime ervaring met het vak. Een van de belangrijkste dingen tijdens ons werk is dat er veilig gewerkt wordt. We klimmen graag het dak op om onze werkzaamheden uit te voeren maar dit moet uiteraard uiterst veilig gebeuren. Daarnaast vinden wij het een must dat er goede kwaliteit geleverd wordt. Wij zijn dan ook aangesloten bij de brancheorganisatie voor dakdekkers, Vebidak, en hebben het VCA certificaat in ons bezit. Dit betekent dat wij ons dienen te houden aan alle eisen omtrent veiligheid en kwaliteit.

Dakonderhoud in Nederland, wij staan voor u klaar!

Voor goed dakonderhoud in Nederland kunt u altijd bij ons terecht. Vanuit Alphen aan den Rijn is ons werkgebied zeer ruim. We komen dus graag uw dak onderhouden zodat u altijd verzekerd bent van een gezond dak boven uw hoofd!

https://www.dakmakers.nl/