ABNY
Image default
Mode en Kleding

De fijnste jas voor tijdens het werk? De softshell jas!

U zal de term “softshell” jassen veelvuldig voorbij hebben zien komen de afgelopen jaren. Bijna elk bekend en onbekend merk heeft dit type jas toegevoegd aan de collectie, zo ook verkopers van bedrijfskleding. Maar wat is een softshell jas nu precies en waarom is dit type jas nou zo geschikt voor uw werknemers? Wij hebben het in dit artikel allemaal voor u op een rijtje gezet zodat u straks een expert bent in softshell jassen!

Waar komt de softshell jas vandaan?

Softshell jassen zijn over het algemeen het meest populair bij mensen die veel buiten actief zijn. Zoals u zelf ongetwijfeld al wel eens heeft ervaren is het dragen van een winddichte winterjas vaak veel te warm tijdens het sporten. Maar het dragen van enkel een winddicht jack is vaak weer te koud. Er moet dus eigenlijk een product tussenin zitten die winddicht is, maar toch genoeg ademt zodat een iemand het niet snel te heet krijgt tijdens het sporten. Dit probleem ondervonden erg veel mensen en daardoor heeft iemand uiteindelijk de softshell jas ontwikkeld. Een softshell jas zit eigenlijk precies tussen een winddicht jack en een winterjas in. Het is een winddichte dunne jas die erg goed ademt waardoor er een goede ventilatie plaatsvindt en de drager koel blijft.

De jas bestaat uit twee dunne lagen stof, een laag fleece en een laag winddichte stof. Hierdoor is de jas winddicht maar toch ademend genoeg om comfortabel in te kunnen sporten.

Softshell jassen als werkkleding

Vanwege het feit dat softshell jassen dus erg geschikt zijn voor het gebruik tijdens activiteiten in de buitenlucht is het ook de ideale uitkomst als werkkleding voor bedrijven die veel buiten actief zijn.

Vanwege het feit dat een softshell jas dus comfortabel is, winddicht is maar toch ook genoeg ademt biedt een softshell jas dus de ideale uitkomst voor bedrijven die veel actief zijn in de buitenlucht.

Denk bijvoorbeeld aan hoveniers of werknemers actief in de bouw, zij moeten zich comfortabel kunnen bewegen zonder dat ze het te warm krijgen. Naast het feit dat softshell jassen dus erg handig zijn voor uw werknemers zijn ze voor u als werkgever prijstechnisch ook erg interessant.

Softshell jassen zijn vaak niet duur en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, hierdoor is het één van de meest geschikte jassen voor het gebruik als bedrijfskleding.

Uw softshell jas laten bedrukken

Naast het feit dat een softshell jas erg comfortabel is voor uw werknemers biedt het u ook mogelijkheden om de bekendheid van uw bedrijf te bevorderen. Het laten bedrukken van uw softshell jassen met het bedrijfslogo of de kleuren van de onderneming zorgen voor een betere herkenning door de klant en een grotere naamsbekendheid onder deze doelgroep. Dit is dus ideaal voor u als ondernemer aangezien u geen simpelere of goedkopere manier van reclame maken gaat vinden. Heeft dit artikel uw interesse gewekt? Ga snel op zoek! Zo heeft u binnen no-time professioneel bedrukte bedrijfskleding die uw naamsbekendheid zullen vergroten!