Elektrische boilers gemaakt van offshore kwaliteit RVS.

Elektrische boilers gemaakt van offshore kwaliteit RVS.

Als je wilt bijdragen aan een beter millieu en de CO2 uitstoot wilt terug dringen, is het tijd om over te stappen van een gas boiler naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je douche/bad/kraanwater.

Een elektrische boiler is eigenlijk een heel eenvoudig apparaat. Een boiler is feitelijk niets meer dan een ketel met een verwarmingselement en een thermostaat. Het verwarmingselement werkt op elektriciteit en verwarmt het water in de boiler. Met de thermostaat valt de temperatuur te regelen.

Een elektrische boiler is makkelijker overal te plaatsen dan een gas ketel. Bij een elektrische boiler vind namelijk geen verbranding plaats en dus ook geen kans op koolmonoxidevergiftiging. De elektrische ketel kan overal geplaatst kan worden als er maar water en elektriciteit aanwezig is. Gewoon de stekker in het stopcontact. 

Elektrische boilers van het merk Wesen maken gebruik van offshore kwaliteit RVS, hierdoor zijn deze boilers nagenoeg onderhoudsvrij. 

Het merk Wesen is opgericht doordat een aantal technisch specialisten van een andere fabriek van elektrische boilers vonden dat de ketels die op dat moment gemaakt werden technisch gezien heel wat beter gemaakt zouden moeten kunnen worden. Zo gezegd, zo gedaan. Zo is Wesen ontstaan. 

 

 

Er zijn 2 verschillende modellen gemaakt; de ECO flat of de Inox serie.

De Wesen ECO Flat hebben het hoogste energielabel. Label A/B, de boilers zijn plat en zijn voorzien van een dubbele tank, met in iedere tank een  verwarmingselement en een eigen anode. 
Dit zorgt ervoor dat een snellere opwarmtijd haalbaar is en dat het water zijn warmte langer behoud.

De elektrische boiler heeft een zelflerende ECO controller, deze controller houdt gedurende een bepaalde periode de huishoud gewoontes bij en aan de hand hiervan het water opwarmt wanneer dat nodig is. Dit draagt ook weer bij aan de energiezuinigheid

De boilers worden geleverd met een muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en ze zijn te krijgen met een inhoud van 30 t/m 300 liter.  

Dus wilt u toch al een boiler kopen? Kijk dan voor alle informatie over deze boilers of andere merken eens op de duidelijke website van elektrische boiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/ariston-velis