ABNY
Verbouwen

Een bed maken met pallets

Nadat je afgelopen zaterdagavond terugkomt van je wekelijkse stap avond valt je wat op. Je beleeft steeds minder plezier aan de avondjes uit binnen je dorp en wil wel eens wat nieuws. Niet lang daarna sta je op het punt om te verhuizen naar de grote stad en heb je je spullen al bij elkaar gezocht. Het bureau, de bank en het kingsize bed staat klaar om verhuisd te worden naar je nieuwe woonplek. Wacht eens even, een kingsize bed? Hoe ga je dat in vredesnaam plaatsen in je studenten kamer van 12 vierkante meter. Daar had je nog niet over gedacht of wel? Hoe ga je nu nog zorgen voor een bed terwijl je hele verhuis budget op is? Geen zorgen, ik ga je in deze blog helpen om een goed en stevig bed in elkaar te zetten zonder te veel geld uit te geven.  Voor ik het vergeet heb je toevallig pallets liggen? Die zijn namelijk een heel belangrijk onderdeel bij deze oplossing! 

Een bed opgebouwd uit pallets 

Een bed van pallets is niet alleen goedkoop maar ook nog heel erg stevig. Daarnaast, geeft het je slaapkamer een unieke uitstraling die je nergens anders zal vinden.De Ikea,Leenbakker of Kwantum kan je niet helpen om zo een uniek bed te krijgen. Sommige speciaalzaken verkopen ze al kant en klaar maar dan betaal je nog steeds erg veel voor het uiteindelijke bed. Het is veel beter om dit zelf te maken want zo bespaar je geld en ben je ook nog eens actief bezig. Een echte win win situatie dus. 

Hoe maak ik zo een soort bed 

Voor je met je project kan beginnen is het natuurlijk erg belangrijk om te weten hoe je zo een soort bed precies in elkaar zet. Het meest belangrijke materiaal zijn natuurlijk de pallets. De pallets kun je misschien gratis krijgen van je lokale supermarkt of bouwmarkt. Let er wel op dat in veruit de meeste gevallen deze pallets niet meer heel stevig zijn of al kapot zijn. De onderneming zal de pallets niet zonder reden wegdoen. Kapotte of rotte pallets gaan je niet helpen bij het maken van een pallet bed. Zorg daarom voor stevige sterke en bij voorkeur nieuwe pallets. Zorg er ook voor dat je een zaag, hamer en spijkers bij de hand hebt. Wil je je bed nog een unieke uitstraling geven? Breng dan een laagje verf aan. Je kunt deze verf halen bij je plaatselijke bouwmarkt. 

Waar kan ik een pallet bed kopen? 

Heb je geen tijd om je eigen pallet bed in elkaar te zetten? Geen probleem zoals ik eerder aangaf kun je eenvoudig een pallet bed aanschaffen bij je plaatselijke Leenbakker. Wil je echter zekerheid dat je bed van een goede kwaliteit pallets is en daardoor enkele jaren meegaat? Kies dan voor palletdeal. Palletdeal verkoopt palletbedden van hoge kwaliteit voor een vaste lage prijs. Daarnaast, verkopen zij hoge kwaliteitspallets die jij kan gebruiken voor je pallet bed. 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-bed/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de voordeligste PVC ramen zonder in te boeten op kwaliteit?

Egaliseer eerst altijd je vloer als je een vinyl vloer gaat leggen

Verhuizen in regio Bergen op Zoom? Zo regel je alle belangrijke zaken