ABNY
Image default
Dienstverlening

Hulp bij het ontruimen van een woning

Het huis leeghalen na overlijden kunt u met een gerust hart overlaten aan Alle Rommel Opgeruimd. Dit is wat enkele klanten over het bedrijf zeggen:

“Ze komen de gemaakte afspraken voor meer dan 100% na”.

“Wij kunnen iedereen aanraden om met Allerommelopgeruimd.nl een afspraak te maken en mee in zee te gaan”.

“In één woord geweldig wat deze mensen weten te presteren. Tegen een alleszins acceptabel tarief echt kwaliteitswerk, waarbij afspraken méér dan nagekomen worden”.

Dit zijn woorden van tevreden mensen. En het mooie is dat ook makelaarsbedrijven, woningstichtingen en andere verhuurders blij zijn met Alle Rommel Opgeruimd. De reden van dit positivisme ligt in het feit dat altijd een zogenoemde opleveringsgarantie wordt gegeven. Alle Rommel Opgeruimd verzekert al haar klanten ervan dat de inspectie van de woningbouwvereniging of makelaar perfect verloopt. De woning wordt op korte termijn verhuur-klaar en bezemschoon achtergelaten. De werkzaamheden gebeuren tegen een scherpe, vooraf met u afgesproken prijs.

Werkwijze van Alle Rommel Opgeruimd

Voordat het team van Alle Rommel Opgeruimd aan de slag gaat, verzoeken we u alles wat dierbaar is mee te nemen. Naast belangrijke papieren kunnen dit bijvoorbeeld een mooi schilderij, boeken en een fotoalbum zijn. De volgende stap bestaat uit de daadwerkelijke huisontruiming. Ook dit gedeelte kunt u toevertrouwen aan Alle Rommel Opgeruimd. In de meeste gevallen staat en ligt er nog van alles in een woning. Denkt u aan meubels, witgoed, kleding en apparatuur. In principe wordt er niks weggegooid. Alle Rommel Opgeruimd houdt van duurzaamheid en er wordt dan ook gezocht naar een nieuwe bestemming. Tweedehandswinkels, recyclebedrijven en ook clubhuizen zijn  vaak heel blij met overblijfselen van een inboedel. Zodra de woning leeg is, worden de vloerbedekking / het laminaat, de verlichting, gordijnen, jaloezieën en alle muurornamenten verwijderd. Dit soort zaken zijn meestal niet herbruikbaar, dus die gaan naar de stort. De laatste fase bestaat uit het schoonmaken van het complete appartement / huis. Al met al is het een hele klus, maar de taken worden efficiënt verdeeld!

https://www.allerommelopgeruimd.nl/