ABNY
Woning en Tuin

Terrastafel gemaakt van kunststof

Het voordeel aan een terrastafel gemaakt van kunststof is dat het oneindig veel mogelijkheden biedt. Je kan ze namelijk in alle vormen, maten en uitstralingen maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Ze zijn namelijk licht in gewicht en bestemd tegen invloeden van buiten af zoals: wind, regen, uv-straling, uitwerpselen en noem maar op. Daarnaast kan de vorm van de meubel ook goed bepaald worden wat de mogelijkheid biedt om ergonomisch verantwoorden terrastafels te creëren, die daarnaast ook nog eens stevig zijn.

Onderhoud terrastafel

Het fijne aan kunststof terrastafels is dat deze jarenlang mee gaan. Het enige wat nodig is om de terrastafel mooi te houden is dat je de tafel af en toe poetst met een sopje, om aanslag of vuil weg te werken. Wanneer de aanslag erg is aangekoekt is het aan te raden om de sop even op de tafel te laten liggen, zodat het goed kan intrekken. Daarna veeg je het gemakkelijk eraf met een doek of een spons. Met een borstel is ook een optie. Ook wordt aangeraden om regelmatig de blaadjes van de terrastafel af te vegen met een zachte borstel. Zo voorkom je krassen op de tafel en is ook de kans op aanslag kleiner. Een harde borstel, hoge druk spuit of schuurmiddel wordt niet aangeraden omdat deze kunnen leiden tot scheurtjes in het kunststof, waar vervolgens vuil zich in gaat ophopen. Het beste kan je de terrastafel naspoelen met water. Om de levensduur van de terrastafel te verlengen wordt het aangeraden om de tafel in de winter binnen te zetten.

https://datzitt.nl/terrastafels/

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste optie als je niet te veel geld uit wil geven aan de Makita accu 18v 3ah?

Nieuwe mozaïek tegels voor je toilet

Voel je fit met een Jacuzzi in de tuin