ABNY
Image default
Marketing

Diensten van het SEO bureau Doelbewust Marketing

Het SEO bureau Doelbewust Online Marketing biedt verschillende diensten aan op het gebied van online marketing. In deze blog worden er 3 soorten diensten besproken. Namelijk de online marketing scan, het zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie. Dit wordt allemaal door specialisten uitgevoerd. 

Online marketing scan door SEO bureau Doelbewust

Voordat je begint met online activiteiten is het verstandig om een online marketing scan te laten doen door SEO bureau Doelbewust. Het is namelijk belangrijk om te weten waar je kansen en bedreigingen liggen. Pas dan kan je goed inspelen op de doelgroep die je voor ogen hebt. Met een online marketing scan brengen wij deze kansen voor jou in beeld. Het doel is dan om meer klanten te werven via de online wereld. Als je een online marketing scan bij ons laat doen, laten we in detail de inzichten, overzichten en uitzichten weten. Wat we precies in kaart brengen is als eerst hoe de huidige website scoort. Daarnaast is het belangrijk dat de website goed vindbaar is en dus geoptimaliseerd is (SEO). Dan kijken we naar campagnes via Google Ads. Daarna maken we een concurrentieanalyse waar we in kaart brengen waar de bedreigingen liggen. Dan zorgen we voor een aanpak om je sociale media beter in te zetten. Als laatste bekijken wij hoe je andere online mogelijkheden kan benutten. 

 

Zoekmachine adverteren 

Door het SEO bureau Doelbewust wordt ook SEA gedaan. Dit is het adverteren via Google Ads. Zo krijg je meer relevant verkeer naar je website. Hiermee komt je naam namelijk direct bovenaan Google te staan. Google Ads lijkt een makkelijk programma waarin jij zelf campagnes kan opzetten en beheren. Dit is echter een veel moeilijker proces dan het lijkt. Er zijn namelijk honderden instellingen. Als deze niet helemaal goed staan, worden de kwaliteitsscores lager. Wij als SEO bureau gaan graag de uitdaging aan en laten je resultaat zien!

 

Zoekmachine optimalisatie 

Tegenwoordig klikken mensen steeds meer op organische links dat op links van Google Ads. Daarom is het belangrijk om ook je SEO op orde te hebben. Hier is ook veel concurrentie te vinden, omdat iedereen bovenaan wilt staan. Onze SEO specialisten weten hoe ze het voor elkaar krijgen om op nummer 1 te komen. Ondanks de 200 factoren waar Google naar kijkt!