Computercomponenten zelf installeren met Linux

Op de middelbare school ontmoette je nieuwe klasgenootjes, met wie je bevriend raakte. Zij waren de hele dag aan het gamen op hun telefoon en gingen na schooltijd zo snel mogelijk naar huis om achter hun gamecomputer verder te spelen. Ook jouw interesse voor computers en gamen werd zo gewekt. Zodra het kon, koos je in het vierde jaar van de middelbare school voor het vak informatica en begon je te kijken naar een opleiding in de ICT-branche. Sommigen bestempelden je als een echte nerd, maar voor een stereotypisch beeld voel je weinig. Je bent simpelweg gewoon helemaal weg van computers en vindt het daarom belachelijk dat je altijd alleen maar laptops met Windows kan kopen. Jouw interessegebied strekt namelijk veel verder dan dat, dus hoop je op een dag zelf de componenten van de laptop te kunnen installeren.

Herken jij je in dit beeld? Vind jij, net als wij, het niet kunnen dan laptops tegenwoordig altijd uitgerust worden met het Windows besturingssysteem? Dan komt Laptopzelfsamenstellen.nl als geroepen. Wij hebben het namelijk mogelijk gemaakt om je laptop zelf samenstellen, zodat je een Laptop op maat kan ontwikkelen. Deze laptop kan uitgerust worden met een Linux besturingssysteem, dat beschikt over opensourcesoftware. Het grootste voordeel hiervan is dat je de laptop zo kan installeren, dat hij voldoet aan jouw wensen zonder dat de garantie van de laptop in gevaar komt. Laptopzelfsamenstellen.nl is bekend met de problemen die Windows oplevert voor vele eindgebruikers en kiest daarom voor Linux laptops.

Ben jij als ware gamer ook de standaard laptops zat? Heeft een laptop nooit precies wat jij zoekt in een laptop en ben je nog nooit voor de juiste gevallen? Dan kun je vanaf nu via Laptopzelfsamenstellen.nl je eigen laptop samenstellen, waar je nooit problemen mee zal ondervinden die verband houden met het besturingssysteem.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/