Hoe leg je de uren van je personeel nu makkelijk vast?

In de meeste gevallen komt het voor dat personeel ‘gewoon’ betaald wordt per uur, in ieder geval in Nederland. Dit is voor het personeel zelf handig, maar ook voor degene die de administratie doet. Het is wenselijk dat werknemers kunt betalen aan de hand van accurate en betrouwbare data. Keeping voorziet je reeds in de betrouwbare en nauwkeurige urenregistratiedata die je nodig hebt hiervoor. Zo kun je simpel gewerkte uren bijhouden. Er zijn verschillende programma’s van Nederlandse bodem voor salarisadministratie online beschikbaar. Het is belangrijk dat je op zoek gaat naar kenmerken in de software zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om binnen het softwarepakket bepaalde functies te gebruiken. Voor elke ondernemer zal dit uiteraard anders zijn.

Voorbeelden waar je aan kan denken zijn bijvoorbeeld rapporten, online loonstroken en arbeidscontracten. Daarnaast kun je onderscheid maken tussen software waar je HR-kennis voor nodig hebt en software waar je als ondernemer snel mee aan de slag kan zonder specifieke kennis.

 

Alleen het beste

Zelf heeft Keeping zich de afgelopen tijd erg intensief bezig gehouden met het zoeken naar de beste software voor onszelf en de loonadministratie die wij verzorgen. Tijdens de zoektocht hebben we vooral gelet op de gebruiksvriendelijkheid van de software en de mogelijkheid om het personeel inzicht te geven in dezelfde online omgeving. Naast het voeren van onze eigen salarisadministratie onderzoeken we ook de mogelijkheid om de softwareapplicatie voor salarisadministratie met Keeping te koppelen. Dit zou het mogelijk maken om gewerkte uren met een paar simpele klikken door te sturen naar de applicatie om zo salarisadministratie voor ons team nog gemakkelijker en nauwkeuriger te maken. Onze keuze is na het proberen van verschillende softwareapplicaties uiteindelijk gevallen op Employes.

 

 

 

 

Employes maakt het vastleggen van de uren zo eenvoudig dat we erg onder de indruk zijn geraakt. We hechten veel waarde aan software die onderdelen van belangrijke administratie gemakkelijk maken. Software voor salarisadministratie dient gefocust te zijn op het gemakkelijk maken van salarisadministratie. Dat betekent dat je in een paar stappen, gebaseerd op de gegevens die je invult, snel werknemers moet kunnen uitbetalen.

https://keeping.nl/blog/08-11-2019-salarisadministratie-ondersteunen-met-urenregistratie