ABNY
Image default
Aanbiedingen

Lees hier je horoscoop voor de maand juni

Sterrenbeeld Ram in juni

Beste Ram, het leven begint nu echt leuk en opwindend te worden! Geniet ervan, maar vergeet ook niet te mediteren. Je moet goed gegrond zijn om dit vol te kunnen houden en te kunnen blijven genieten! Je intuïtie probeert je duidelijk te maken dat je geen energie moet verspillen aan doodlopende projecten of relaties. En je ziel weet dat er nog veel meer leuke dingen voor je te wachten staan. Blijf niet onderaan de ladder hangen, want je kunt nog veel hoger gaan!

Sterrenbeeld Stier in juni

Beste Stier, je zult er heel wat op vooruitgaan qua financiën! Misschien ontdek je eindelijk hoeveel je eigenlijk waard bent, wat zich weerspiegelt in ‘het echte leven’. Zorg ervoor dat je wordt omringd door mensen die je echt waarderen. Laat de mensen die je zachte inborst proberen te misbruiken los, en doe hetzelfde met degenen die je leegzuigen. Maak je leven ‘rijker’ door jezelf te omringen met vrienden die ‘spiritueel rijk’ zijn.

Sterrenbeeld Tweelingen in juni

Gefeliciteerd beste Tweelingen! Jupiter, de planeet van overvloed, geluk en nieuwe kansen komt je teken binnen en blijft daar twaalf maanden! Dat betekent dat je misschien een nieuwe baan, relatie of hobby zult krijgen. Je kunt een drastische verandering overwegen aan je uiterlijk. Deze verschuiving symboliseert een uitbreiding van bewustzijn, dus dat is niet niks. En als je het nog niet doet, begin dan met mediteren. Het zal je helpen in beter contact te staan met je intuïtie en meer begeleiding te krijgen.

 

Sterrenbeeld Kreeft in juni

Beste Kreeft, het is voor jou belangrijk dat je je niet alleen voelt. Je bent altijd verbonden met het Universum! Vraag om begeleiding in je dromen en in je meditaties. Je zult je omarmd voelen door de Goddelijke Moeder, of deel van een liefdevolle spirituele familie. Laat kritische en veroordelende mensen los want door hen voel je je alleen maar gekwetst en geïsoleerd. Je verdient het om je geliefd en gewaardeerd te voelen!

Sterrenbeeld Leeuw in juni

Beste Leeuw, kijk nog eens goed naar je doelen en welke veranderingen je nog gelukkiger kunnen maken. Probeer vriendschap te sluiten met anderen op het spirituele pad en die hun idealen ook echt in praktijk brengen. Mediteer op materiële bezittingen en geldgewoonten. Leeuwen hebben soms de gewoonte ‘chique dingen’ te vergaren om een spirituele leegte op te vullen. Het is prima om van mooie spulletjes te houden en goed voor jezelf te zorgen, maar balanceer het met dezelfde aandacht voor je ziel!

Sterrenbeeld Maagd in juni

Wow, beste Maagd! Dit jaar staat je heel veel succes op carrièregebied te wachten! Misschien krijg je wel een promotie, een nieuwe baan of laat je je omscholen voor iets totaal anders. Wat er ook gebeurt, aan zelfvertrouwen zul je geen gebrek hebben! Je zult meer uit je relaties willen halen. Je wil een partner die voldoet aan hogere spirituele, ethische en emotionele waarden. Je bent het ook zat om constant voor iedereen te zorgen en jezelf weg te cijferen, dus ze zullen hun eigen innerlijke kracht moeten vinden!

Sterrenbeeld Weegschaal in juni

Beste Weegschaal, meditatie en een spirituele zoektocht zullen heel wat opwindende resultaten opleveren! Je voelt je op een dieper niveau verbonden, wat zo belangrijk is voor de Weegschaal. Je bent altijd al in contact met spirituele energie, maar soms voel je het gewoon sterker, zoals nu! Je zult ook inzichten hebben in gezondheids- of voedingsproblemen (zoals een allergie) en de actie die je hierdoor onderneemt zal je doorbraken opleveren! Het is ook een perfecte tijd om met yoga of tai chi te beginnen.

 

Sterrenbeeld Schorpioen in juni

Beste. Jupiter is de planeet van overvloed, openheid en spiritualiteit. Deze maand helpt hij je je vermogen om te vertrouwen en te verbinden te helen en versterken. Je zult oude intimiteitsproblemen kunnen overwinnen. Je zult ook een financiële meevaller krijgen om je met een eventuele schuld te helpen, of een langgekoesterde droom te vervullen. Stel je open en laat het universum door je heen vloeien en je hart schoonwassen!

 

Sterrenbeeld Boogschutter in juni

Beste Boogschutter, je kunt deze maand een geweldige nieuwe relatie aangaan! Het is belangrijk dat je je verbindt met mensen die ook het spirituele pad belopen en dezelfde manier van denken hebben. Je trekt nu een waar partnerschap aan op elk niveau! Mediteer om te vergeven en oude familiekwesties los te laten. Dan kun je je partner duidelijker zien. Als je al een partner hebt, dan zal je relatie nu een nieuwe opkikker krijgen!

Sterrenbeeld Steenbok in juni

Beste Steenbok, je werkt zo hard dat je er bijna aan onderdoor gaat! Gebruik je meditatietijd om goed naar je lichaam te luisteren. Vermoeidheid betekent dat je rust nodig hebt, niet dat je een luie nietsnut bent! Eer en respecteer je lichaam door gezond te eten, voldoende te slapen en rusten, je af en toe te laten masseren, aan yoga te doen en vooral veel te lachen. Je zult bovendien veel productiever zijn als je zo ‘goed geolied’ bent. Vraag je partner of een goede vriend om er op te letten dat je wel lief voor jezelf bent.

Sterrenbeeld Waterman in juni

Beste Waterman, Jupiter is de planeet van speelsheid, vreugde, overvloed en reizen. Hij zal je deze maand veel plezier brengen, en zelfs de komende 12 maanden! Relaties die nu beginnen zullen makkelijk zijn en het zal voelen alsof jullie elkaar al kennen. Als je al een partner hebt, dan zal de passie opnieuw oplaaien en zullen jullie veel plezier aan elkaar beleven. Het is een uitstekende tijd om een huisdier te nemen of tijd door te brengen met huisdieren. En als je een baby wilt, dan is dit dé tijd om te proberen!

Sterrenbeeld Vissen in juni

Beste Vissen, door te mediteren laat je negatieve kwesties als weinig zelfvertrouwen, angsten en obsessies los die je ervan weerhouden van het leven te genieten en je niet laten zien hoe geweldig je eigenlijk bent. Het maakt niet uit hoe lang je deze kwesties al meedraagt – ze kunnen geheeld worden met aanhoudende spirituele energie en vergeving. Wees lief voor jezelf en ruim je huis en werkruimte op. Gooi alle troep weg! Hou alles netjes! Je zult je beter over jezelf voelen. En als je moet verhuizen of een nieuw huis wilt kopen, dan is dit een uitstekende tijd ervoor!