ABNY
Image default
Vakantie

Op vakantie in eigen land

Nu veel Nederlanders deze vakantie thuis blijven, worden er veel uitjes in eigen land ingepland. Er zijn veel activiteiten die u in eigen land kunt beleven om er toch nog een top vakantie van te kunnen maken. Tip van ons: neem een GPS kinderhorloge of GPS tracker mee, dan geeft u uw kind meer vrijheid en zorgt ervoor dat u met een gerust hart op pad gaat. We hebben een lijstje samengesteld met de leukste activiteiten in Nederland.

 

Vakantiepark

De vakantieparken in Nederland hebben het druk. Doordat de helft van alle Nederlanders dit jaar niet naar het buitenland gaat, is het drukker dan ooit bij de vakantiehuisjes. Veel Nederlanders gaan liever niet met het vliegtuig of zijn bang voor een eventuele coronauitbraak op het moment dat zij zich in het buitenland bevinden. Boek een huisje voor een midweek, week of weekend en ervaar de voordelen van een vakantie in eigen land.

 

Dierentuin

De dierentuinen in Nederland zijn sinds kort ook weer open. Beleef een dagje in Diergaarde Blijdorp, Ouwehands dierenpark, Safaripark Beeksebergen of een andere dierentuin. Dierentuinen zijn leuk voor de gehele familie, van jong tot oud.

Pretpark

Nederland kent veel pretparken, bijvoorbeeld de Efteling, Duinrell, Slagharen. Alle attractieparken zijn toegankelijk voor jong en oud. En durft u zelf niet in de achtbaan? Dan zijn er terrassen waar u als ouders plaats kunt nemen terwijl u kunt het park doorrent met zijn/haar kind GPS horloge of GPS tracker. U bekijkt de locatie van uw kind via de gratis app en belt indien dat nodig is.

 

Bos

Een dagje naar het bos is leuk en gezond. Wie weet zien jullie wel wilde herten, zwijnen, konijnen of vossen. Nederland kent veel natuurparken, bijvoorbeeld op de Veluwe of de Utrechtse Heuvelrug. Of ervaar de natuur in het bos in uw regio.

 

Strand

Is het lekker weer, dan is een dagje strand altijd lekker. Neem een duik in de zee en voel het zand tussen uw tenen. Ook voor een dagje strand is een kinderhorloge met GPS het perfecte hulpmiddel, zeker op drukke stranddagen.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/