ABNY
Image default
Winkelen

De meest magische Disney store van Nederland vind je in Roermond

Bent u op zoek naar een specifiek Disney beeld van een karakter uit één van de beroemde Disney films? Of zoekt u wellicht naar een mooie Disney puzzel voor uw kinderen of kleinkinderen? Ga dan maar eens kijken bij de leukste Disney store en Harry Potter shop van het land. Deze magische Disney winkel is te vinden in Roermond en heeft naast de winkel ook een uitgebreide webshop die het meest in de buurt komt van de officiële Disney webshop.

Roermond is bekend om haar mooie en levendige centrum. Ook het Designer Outlet Center trekt jaarlijks miljoenen bezoekers uit het binnen- en buitenland. En.. deze tip willen we de echte Disney-fans die Roermond bezoeken niet onthouden. De Disney- en Harry Potter winkel ligt op een prachtige locatie in het centrum van de stad, vlakbij de terrassen van de omringende horecagelegenheden en het station. Wilt u Roermond beter leren kennen? Of heeft u een dagje uit naar het bekende Designer Outlet Center gepland? Voor Disney verzamelaars of liefhebbers is dit goed te combineren met een bezoekje aan deze spraakmakende Disney store.

Disney store met uitgebreide collectie en merken

De Disney store in Roermond heeft een groot assortiment aan beeldjes van Disney Traditions by Jim Shore. Maar ook een uitgebreide collectie tassen en portemonnees van Loungefly en decoratie-artikelen van Half Moon Bay en Widdop & Co. U vindt er mokken, glazen, borden, rugzakken, wanddecoratie, pluche knuffels, geurkaarsen, magneten en notitieboekjes. Kortom, teveel om op te noemen. In de winkel, maar ook in de webshop vindt u onder andere artikelen van Disney, Harry Potter, Star Wars en Marvel. Zowel in de Disney store als op de webshop is een uitgebreid assortiment te vinden van gerenommeerde merken zoals Britto, Disney Showcase, Abysse Corp, Danielle Nicole, Department 56, Disney Enchanting, Francal, Grand Jester en Karactermania.

Kings & Queens Disney store Roermond

De eigenaren van Kings & Queens, de meest magische Disney store en Harry Potter winkel, houden van persoonlijk contact in de winkel én online. Kings & Queens is ook erg actief op social media. Via live-streams op Facebook maakt Kings & Queens trouwe én minder trouwe klanten blij met speciale kortingscodes waarmee klanten Disney artikelen voordeliger kunnen shoppen in de webshop of afhalen in de winkel. Ook gaan de inmiddels bekende heren Martin en Tom actief aan de slag met verzoeken die via hun social mediakanalen binnenkomen. De fanbase van beide heren op social media groeit hard. Er zijn zelfs fans die naar de Disney store in Roermond komen voor een ‘selfie’ met beide heren in de meest magische winkel van Nederland.

Wilt u meer informatie over de uitgebreide Disney collectie of de openingstijden van Kings & Queens in Roermond? Bezoek dan meteen de Disney store online via kings-queens-store.com. De prachtige winkel ligt aan het Stationsplein 1 in Roermond. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en de koffie staat klaar!

https://kingsqueens-store.com/