ABNY
Image default
Aanbiedingen

Vind je het uitzoeken/kopen van een kerstboom elk jaar een gedoe? (online kerstboom kopen Tips 2020)

 

Online kerstboom kopen

Vind je het uitzoeken en kopen van een kerstboom elk jaar een heel gedoe?
 • Je auto ligt vol met naalden;

 • Het regent;

 • Er staan lange wachtrijen;

 • Te weinig tijd om op zoek te gaan naar de perfecte kerstboom;

 • Kinderen moeten weer allemaal mee

 • En ga zo maar door.

Gelukkig kun je de mooiste en de grootste kerstbomen tegenwoordig vanuit je luie stoel kopen. Er zijn diverse sites waar je kerstbomen kunt kopen. Dus installeer je lekker op de bank en bespaar nu een heleboel tijd en moeite!

Wij selecteren met de grootste zorg topkwaliteit kerstbomen die op Nederlandse bodem gekweekt worden. Een van de voordelen van het online bestellen van de kerstboom is dat je zelf de gewenste afleverdag kunt kiezen. Op deze manier kun je dus bijvoorbeeld eind november al een boom bestellen (soms nog met een leuke kortingsactie) en deze op 6 december laten bezorgen.

Hoe ziet het proces eruit nadat je een kerstboom hebt besteld?

 • De webshop krijgt een melding dat er een kerstboom verkocht is;

 • Er wordt een label aangemaakt;

 • Het label wordt verzonden naar de plek waar de kerstbomen gerooid worden;

 • Er wordt met de grootste zorg een mooie boom uitgekozen;

 • De boom wordt afgezaagd / uitgegraven en naar een loods vervoerd waar hij in een net wordt verpakt;

 • Het label wordt aan de boom bevestigt;

 • De vervoerder komt de boom ophalen en bezorgt de boom een dag later bij u thuis.

Tegenwoordig wordt een kerstboom ook vaker gebruikt als een relatiegeschenk in het bedrijfsleven. Een werkgever wil in de decembermaand wat extra’s doen voor zijn medewerkers of relaties. Een echte kerstboom thuis laten bezorgen is een creatief idee waar veel bedrijven gebruik van maken. De eigenaar van de webshop kan een advies op maat uitbrengen. De kerstbomen kunnen op één plek geleverd worden, maar ook bij alle mensen thuis.

Voorbeelden zijn bijvoorbeeld een sportschool die een winactie voor de leden bedenkt waarbij er 100 kerstbomen te winnen zijn, een Healthcenter dat als extraatje een kerstboom thuis laat bezorgen bij tevreden klanten. De kerstbomen worden strak in een net verpakt en kunnen daardoor vervoerd worden zonder dat ze schade oplopen. Doordat de webshop enkel werkt met topkwaliteit, zijn de klanten / leden verzekerd van een prachtige boom met de kerstdagen.

 

https://kerstboomthuisgeleverd.nl/