VoIP Telefooncentrale met vaste nummers aanvragen

In het bereik van uw klanten

Als het gaat om zeer goedkope beltarieven en vele mogelijkheden heeft VoIPStarr een uitstekende naam. Met een groot aanbod aan vaste netnummers en een ideaal systeem zijn wij vrijwel de beste VoIP telefonie aanbieder. We hebben een deskundig team welke altijd voor u klaar staan en samen met een sterke netwerkstructuur bieden we onze klanten perfecte kwaliteit.

We verstrekken vaste telefoonnummers, telefooncentrales fysiek en virtueel, echt onbeperkt bellen en alles op het gebeid van VoIP. We behoren tot een van de weinige totaaloplossers op het gebied van telefonie.

U kunt gebruik maken van de voordelen van VoIP waaronder flexibiliteit, bereikbaarheid en enorme kostenbesparing. Telefonie via VoIP is goedkoper dan bellen op de normale manier. Met VoIP telefonie bent u overal en altijd bereikbaar zolang u over een internetverbinding beschikt.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het leasen van VoIP telefoons en gebruik maken van onze gratis app op uw mobiel. U heeft dan de beschikking over vaste nummers op uw mobiel en dat allemaal voor extreem lage tarieven.

De ultieme aanvulling: de Telefooncentrale

We bieden de VoIP telefooncentrale welke u op uw mobiel door ons ingesteld kan krijgen. Een goede oplossing voor de hedendaagse drukke ondernemer.

Wij bieden de 3CX Telefooncentrale welke de best presterende software telefooncentrale is. Deze telefooncentrale heeft zeer veel prijzen gewonnen, vanwege de gunstige tarieven en vele functies.

Voor ieder bedrijf is deze telefooncentrale een uitstekende oplossing vanwege de prijsopbouw welke gebaseerd is op het aantal beschikbare lijnen en niet op het aantal toestellen welke aangesloten worden. En deze telefooncentrale is zeer gebruiksvriendelijk.

Ook op uw smartphone

Een volledige telefooncentrale op uw smartphone, laten doorschakelen naar uw mobiel en nog veel meer is mogelijk. Alles is te bedienen vanaf uw mobiel. Wij stellen alles voor u in zodat u verder kunt en zodoende wordt uw onderneming professioneel ontvangen door uw huidige en toekomstige klanten.

 

https://voipstarr.nl