Welke mogelijkheden biedt de tandarts uit Den Haag?

Het jaarlijks laten controleren van je tanden is iets wat erg van belang is voor jouw gebit. Het is niet zo zeer een verplichting, want het blijft natuurlijk jouw eigen keuze maar het is zeker aan te raden om minimaal één keer per jaar naar de tandarts te gaan. Er zijn veel verschillende tandartsen door heel Nederland heen. In deze blog gaan we focussen op een Tandarts uit Den Haag.

Wanneer het aankomt op een afspraak maken met de tandarts kom je vaak als eerste in contact met de medewerker die achter de balie zit. Hij of zij zal jou een aantal vragen stellen over wat precies moet gebeuren wanneer je naar de tandarts in Den Haag komt. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden als het komt tot behandelingen die de tandarts in Den Haag aanbiedt.

Verschillende mogelijkheden bij de Tandarts in Den Haag

Tandarts controle

De jaarlijkse controle is meestal om te kijken of er iets is wat gedaan moet worden aan het gebit en of er iets gerestorneerd moet worden aan de tanden en kiezen zelf. Zo stelt de tandarts dan ook een behandelingsplan op voor elke patiënt.

Mondhygiënist

Een mondhygiënist zorgt ervoor dat er wordt gekeken naar het gebit op een manier die ervoor zorgt dat er rekening wordt gehouden met preventie. Ook geeft de mondhygiënist een advies over hoe de mond op een hygiënische manier schoongehouden kan worden.

Kronen en bruggen

Ook is het mogelijk om bij de tandarts in Den Haag kronen en bruggen te laten plaatsen. Dit zou een behandeling moeten zijn die relatief duurzaam zou moeten zijn om tanden en kiezen te vervangen in de mond. Dit is een behandeling die de tandarts zal uitvoeren

Gevoelige tanden

Wanneer je last hebt van gevoelige tanden kan dit erg vervelend zijn tijdens het eten. Zowel een heel koud als heel warm product dat gegeten wordt kan een vervelend en soms zelfs pijnlijk gevoel geven aan de tanden. Glazuur zit op je tanden en zorgt ervoor dat je niet directe pijn voelt maar wanneer je tandvlees zich wat verder wegtrekt komt de wortel van je tanden steeds meer in beeld. Wortels hebben geen glazuur en zo kan de gevoeligheid dan ook ontstaan. Dit is een behandeling die de mondhygiënist zal uitvoeren.