ABNY
Telefonie

Nummerbehoud bij sim only abonnementen

Steeds meer mensen beginnen in te zien dat je echt niet altijd de nieuwste telefoon moet hebben. Natuurlijk is het leuk om bijvoorbeeld de laatste iPhone te hebben. Maar eerlijk is eerlijk, na een weekje in bezit is het de telefoon ook weer ‘gewoon’ geworden. Ben je geen poweruser, dan is een model van een generatie of 2 geleden ook meer dan prima. 

Veel mensen doen tegenwoordig dan ook wat langer met hun huidige toestel. Waarom weer een hoop geld neerleggen voor het laatste nieuwe model als de huidige telefoon ook nog prima werkt? Als je dan ook nog eens besluit om sim only vergelijken te bekijken, dan ga je maandelijks een stuk minder geld uitgeven. Dat kun je dan weer gebruiken voor andere leuke dingen. Maar als je overstapt naar sim only, hoe zit het dan met nummerbehoud?

Nummerbehoud vrijwel altijd mogelijk

In Nederland is het nummerbehoud erg goed geregeld. Als je besluit om over te stappen naar een andere provider kun je heel erg gemakkelijk je huidige nummer meenemen. Tijdens de aanvraag geef je simpelweg aan dat je hier gebruik van wilt maken, vervolgens gaat de provider voor je aan de slag. Je krijgt een nieuwe simkaart thuisgestuurd en kunt vervolgens gebruik maken van je nieuwe abonnement. 

Met een sim only abonnement Simyo kan je dit honderden euro’s per jaar gaan schelen. Heb je een ander toestel nodig omdat je huidige toestel echt niet meer kan? Overweeg dan ook eens een refurbished toestel aan te schaffen. Dit zijn in feite tweedehands toestellen, maar dan niet van een particulier. Bedrijven hebben deze toestellen opgekocht en helemaal nagelopen en gerepareerd waar nodig. Je kunt ze voor een veel lager bedrag kopen dan de nieuwprijs. Vaak zijn het wel modellen van enkele generaties terug, maar die werken ook nog prima hoor!

Gerelateerde artikelen

Telefoon repareren

iPhone reparatie Enschede

iPhone 6 hoesje