Loopbaanadvies Deventer

Ben je op zoek naar iets anders, omdat je huidige baan toch niet echt bij je lijkt te passen? Wil je verder kijken wat je nog meer in je mars hebt? Of ben je zojuist ontslagen en weet je niet hoe je nu verder moet? Heb je het niet naar je zin op je werk? Dan is loopbaanadvies Deventer zeker iets wat een mogelijkheid kan zijn.

Wat is loopbaanadvies?

Als we het hebben over een loopbaanadviseur, dan hebben we het over iemand die samen met jou in kaart gaat brengen wat je wilt, kunt en wat er mogelijk is op de arbeidsmarkt. Aan de hand van deze zoektocht zul je al snel inzien dat er meer in je zit dan dat je zelf bedacht had. Het kan dan ook zeker een eye opener zijn. De adviseur zal dan ook aan de hand van de antwoorden die je geeft een advies geven, zodat je zelf verder kunt om je ‘dromen’ weer waar te maken en een fijner arbeidsleven te creëren.

Hoe gaat loopbaanadvies Deventer in zijn werking?

Het eerste gesprek is bij de meeste bureaus een kennismakingsgesprek. Vaak wordt dit gesprek ook gebruikt om vast te stellen of er een klik is. Anders heeft het verder weinig zijn en kun je beter op zoek gaan naar een andere adviseur.

Daarna zullen er een aantal gesprekken volgen waarin je gaat vaststellen, wie je bent, wat je graag wilt, kunt en wat er mogelijk is. De adviseur heeft hier vaak verschillende opdrachten voor, zodat je er snel achter kunt komen wat je wilt, kunt en wat er mogelijk is.

Verder zul je samen met de adviseur gaan kijken hoe je dit het beste aan kunt pakken. De adviseur geeft je immers alleen advies en wat handvaten, maar uiteindelijk is het de bedoeling dat je het zelf waar maakt.

Veel mensen die een loopbaanadviseur inschakelen, hebben daar zeker baat bij. Vaak leren ze zichzelf toch beter kennen en gaat er een wereld voor ze open.

 

Ben je door omstandigheden op zoek naar een andere baan? Dan is loopbaanadvies Deventer zeker een mogelijkheid.

 

https://kompaszie.com/