ABNY
Woningen

Waarom het inschakelen van een aankoopmakelaar een goed idee is

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Amsterdam? Dan zal u vast al gemerkt hebben dat de huizenmarkt ontzettend complex is. Er bestaat namelijk een ontzettend ruim aanbod en de prijzen voor gelijkaardige woningen variëren enorm. Het is daarom een goed idee om een makelaar in te schakelen, zoals Groot Amsterdam Makelaardij. Wij beschikken namelijk over een grondige en betrouwbare kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, zodat we snel voor een passende woning binnen uw budget zorgen!

 

Een gepaste woning in goede staat

Het vinden van een geschikte woning is slechts het begin van het aankoopproces. Door een groot deel van dit ingewikkelde proces over te nemen, bespaart een makelaar Amsterdam u heel wat geld én tijd. Eerst en vooral analyseren we de huizenmarkt grondig. Op basis van uw wensen en uw budget zoeken we vervolgens geschikte woningen. Ons grote voordeel is dat we als eerste weten welke huizen er te koop aangeboden worden. Zo bent u de concurrentie voor, iets wat de kans op een succesvolle aankoop aanzienlijk vergroot! Ook bij de bezichtigingen zorgen we steeds voor begeleiding. Dankzij de jarenlange ervaring van onze aankoopmakelaars merken ze eventuele bouwkundige fouten snel op. Iets wat op het eerste zich snel te herstellen lijkt, kan u al snel een hoop geld kosten. Het is dan ook belangrijk steeds een specialist bij de bezichtigingen te betrekken. Tenslotte nemen we ook de onderhandelingen voor onze rekening. Onze makelaars zijn bekend met de reële waarde van de woningen en beschikken over handige en efficiënte onderhandelingstechnieken. Ze komen dan ook steeds tot een scherpe en correcte aankoopprijs!

 

Juridisch advies en taxaties

Het werk van een makelaar Amsterdam stopt niet na de onderhandelingen. Eenmaal beide partijen akkoord gaan met de prijs, moet de aankoopovereenkomst getekend worden. We zorgen dan ook steeds voor juridische advies bij, zodat u zich niet laat vangen door eventuele ‘kleine lettertjes’. Bovendien werken we nauw samen met de notaris en kijken we erop toe dat de koopakte volledig volgens de afgesproken voorwaarden wordt opgesteld. Is het papierwerk afgehandeld, rest er u alleen nog de betaling. Ook hier kunnen we u bij helpen. Hypotheekverstrekkers baseren zich namelijk op de waardebepaling, de zogenaamde taxatie, van de woning. De gediplomeerde taxateurs van Groot Amsterdam Makelaardij stellen graag een professioneel en compleet taxatierapport op, zodat u de benodigde lening aan de beste voorwaarden kan afsluiten.

 

Verkopen van een woning

Een makelaar Amsterdam helpt u niet alleen bij het kopen van een woning, ook bij de verkoop zijn ze van onschatbare waarde. Van het inspecteren van de woning tot het vastleggen van de vraagprijs en het bijstaan van potentiële kopers, Groot Amsterdam Makelaardij regelt alles tot in de puntjes. Het verkopen van een woning is zeker niets waar u zelf zomaar aan begint, de hulp van een makelaar is dan ook onmisbaar. Door gebruik te maken van ons kantoor, verzekert u zich van een deskundige aanpak op basis van een grondige kennis van de lokale huizenmarkt. Bovendien behartigen we steeds uw belangen en behoeden we u dan ook voor een eventuele miskoop. Dankzij Groot Amsterdam Makelaardij bespaart u niet alleen veel tijd, ook financieel maken we een groot verschil. Een goed onderhandelde prijs brengt u toch al snel duizenden euro’s op. Het geld dat u in ons investeert, wint u dan ook meteen terug!

 

https://www.grootamsterdam.nl/

Gerelateerde artikelen

Alle typen matrassen

De nadelen van hard water en waarom ontharding belangrijk is

Uw huis elektrisch verwarmen met de Eltherm elektrische cv ketel